Ünlü ama onlar da korkuyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlü ama onlar da korkuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sinema ve müzik dünyasının en ünlü yıldızları da sıradan insanlar gibi fobi sahibi. Onlar da kalabalıktan, karanlıktan, yüksekten ya da başka bir şeyden müthiş koruyor. İşte bazı ünlüler ve fobileri:

WOODY ALLEN

Nevrotik yapısını film ve romanlarına yansıtan Woody Allen, her iki saatte bir ateşini ölçüyor. Senarist, film yönetmeni ve aktör olan Woody Allen, küvetinde suyu boşaltan deliği bulunmayan banyolarda duş almıyor. Allen'ın ayrıca ‘‘klostrofobi’’si var; bir başka deyişle kapalı ve dar yerlerden korkuyor.

JOHN DEEP:

Palyaçolardan ve bebeklerden korkuyor.

BARBARA STREISAND

Sahneye çıkma korkusu var. Streisand, 1967'de verdiği bir konser sırasında okuduğu şarkının sözlerini şaşırdıktan sonra, 1994'e kadar halkın önüne çıkamadı.

MADONNA

O da sahneye çıkmaktan korkuyor ve konser öncesi, büyük bir panik yaşıyor.

ANNE RICE

Korku romanlarının ünlü yazarı, karanlıktan korkuyor.

UÇAKTAN KORKANLAR

Birçok yıldızın ortak yanını uçma korkusu oluşturuyor. Kristie Alley, Bob Newheart, Roseanne Baar, Sam Shepard, Joanne Woodward, Liv Ullman, Cher ve Tony Curtis uçağa binmekten korkuyorlar. Whoopi Goldberg, ABD'de her yere karayoluyla gidiyor. Aretha Franklin, korkusu nedeniyle Avrupa'da konser veremiyor.

MICHAEL JACKSON

Hastalık hastası. Mikrop kapacağım diye ödü kopuyor ve sürekli ağzını, steril maskeyle koruyor. Mikrop korkusu nedeniyle kadınlarla bile öpüşmekten çekiniyor.

KIM BASINGER

Seksi yıldız Kim Basinger, açık alanlarda bulunmaktan çok korkuyor. Kim Basinger, fobisi nedeniyle bir kez kendisini tam 4 ay boyunca evine kapadı. Seksi yıldız, kalabalıktan da çok korkuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!