Umut adası

Güncelleme Tarihi:

Umut adası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2006 00:00

Avrupa’ya yapılan beyin ve beden göçünü önlemek amacını taşıyan sinema filmi ‘Umut Adası’nın basın toplantısı önceki gün Kuruçeşme’de bulunan Bosphorus teknesinde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Senaryosunu Adalet Eski Bakanı Ali Sami Türk’ün kızı Ayşe Türk’ün, yönetmenliğini Özgür Fırat Kınay’ın üstlendiği ‘Umut Adası’, başrollerinde Zafer Algöz, Arzu Yanardağ, Ali Sürmeli, Alican Yücesoy, Demir Karahan ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimleri bir araya getiriyor.

Umut adası

Londra merkezli KARİZMA Filmciğin yapımcılığını üstlendiği ‘Umut Adası’, farklı hayatlardan hayat hikayelerini anlatıyor. Çekimleri Elbistan, İstanbul ve

/images/100/0x0/55eaf54ef018fbb8f8a1b36d
İngiltere’de gerçekleşecek ‘Umut Adası’, beş haftada bitmesi planlanan çekim programı ile 2007 yılının Şubat ayında vizyona girecek. 600 bin dolar maliyetle çekilen ‘Umut Adası’nda yer alan Ali Sürmeli, “İlk kez bir filmden kaparo aldım. Diğer projelere başlamadan önce yapımcıların hepsi ‘şu an sıkışığız, bütçe az’ gibi şeyler söylerken bu çocuk beni kaçırmamak için kaparo verdi” dedi. Son günlerde evliliğindeki problemler ile gündemden düşmeyen Arzu Yanardağ’da, özel hayatı ile ilgili hiçbir şeyi burada açıklamayacağını, her şeyin yeri ve zamanı olduğunu söyledi. Yeni yılda albüm çıkartacağını belirten Arzu Yanardağ, “’Umut Adası’nı ilk sinema filmim olarak değerlendiriyorum. Yer aldığım son projeyi doğrusu beğenmemiştim” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Umut adası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!