Uğur Güneri: Nefise ile M.Ali barıştı

Güncelleme Tarihi:

Uğur Güneri: Nefise ile M.Ali barıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Uğur GÜNERİ
Haberin Devamı

M.Ali Erbil ile Nefise Karatay arasında süren fırtınalı ilişki, üç ay önce kesin olarak bitmiş, güzel manken ünlü sunucuyu terk etmişti. Ancak, pes etmeyen Erbil, aylar süren mücadelesini sonunda kazandı ve Nefise ile barıştı. Şimdi gelin, dünden bugüne bu aşkın hikayesine kısa bir göz atalım.

Mehmet Ali Erbil, geçen yılbaşı Topkapı Otel’de yapacağı programa sevgilisi Nefise Karatay ile birlikte gelerek toplumun ve medyanın karşısına çıkmıştı.

Akşam yemekte biraz sohbet etme olanağı bulmuştuk. M.Ali Erbil, çok mutlu olduğunu belirtiyor, sonunda aradığı insanı bulduğunu Nefise'nin gözlerine bakarak söylüyordu. Nefise Karatay’ın hanım hanımcık bir tavrı vardı. Ama M. Ali gibi bir starla çıkıyor olmanın havasını da pek belli ediyordu. Normaldi bu hali.

İki sevgili 2000 yılında aşklarını doludizgin yaşarken, hiper aktif bir yapısı olan Erbil'in yaptığı hatalar, yaramazlıklar Nefise'nin kulağına gitmekle kalmıyor, medyaya da yansıyordu. Ve bunlar iki sevgilinin sıkça yaşamaya başladığı ‘‘Ayrılık ve barışmalar‘‘ı getiriyordu. Sonunda da sabrı iyice taşan Nefise Karatay, Erbil'den ayrıldı. İlginçtir, M.Ali Erbil'i hala sevdiğini de hep vurguladı. Ancak, bu ilişkinin geleceğini iyi görmediği için yüreğine tam anlamıyla taş basmıştı.

Çapkınlığı ile nam yapan M.Ali Erbil, Nefise'nin kendisini terk etmesinden sonra kendini ortalara atmadı. Sadece Kenan Doğulu'dan ayrılan Ebru Akel ile kısa bir ilişki yaşadı o kadar... Nefise'yi yeniden kazanmak için ne mümkünse onu yaptı... Çünkü, o da çok sevmişti Nefise'yi. Hataları yüzünden kaybettiği için de pişmandı. Kendisiyle yaptığımız bir sohbette bunu açıkça itiraf etmişti: ‘‘Gerçekten Nefise'yi çok üzdüm. Çok pişmanım.‘‘

Yaptığı özeleştirileri, Nefise'ye de sürekli anlatan ve eskisinden çok daha anlayışlı olacağına, asla onu üzmeyeceğine ilişkin sözler veren M.Ali Erbil, sonunda aylar süren mücadelesini kazandı ve Nefise Karatay ile barıştı. Bu barışmanın şerefine de özel bir uçak ile önce Selanik'e ardından da Kapadokya'ya gittiler... İki sevgili bu kez yeni yıla Kıbrıs'ta girecekler.

İşte Nefise ile M.Ali'nin aşk hikáyesi... Şimdiye dek daha çok kendisi için yaşayan M.Ali Erbil, bundan böyle çok sevdiği ve sevildiği Nefise için de yaşayacağını söylüyor. Mutluluklar sana M.Ali... Dilerim, Nefise ile birlikte özlemini duyduğunuz bir yaşam sürersiniz.

Sana tek öğüdüm şu: Lütfen sevginin kıymetini bil.

Sezen Aksu’nun kazandığı dava

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen ‘‘Sezen Aksu Klasikleri‘‘ albümüne ünlü sanatçının cephesinden itirazlar yükseliyordu. Albümü yapan şirket, sanatçının eski şirketinden aldığı %50 hissenin içinde sanatçının daha önceki şarkılarının da bulunduğunu, bu nedenle böyle bir albümü yapma hakkına sahip olduğunu belirtiyordu. Öte yandan sanatçı da, ‘Eski şirketim benim eski albümlerimi başka bir şirkete devredemez, satamaz.’ gerekçeleriyle mahkemeye başvuruyor ve ‘ihtiyati tedbir kararı’ alıyordu... Bu durumda ‘Sezen Aksu Klasikleri’ albümü toplatılacak, yenileri piyasaya sürülemeyecek...

Sibel eşinden izin aldı sahnelere dönüyor

Eşi Sulhi Aksüt'ün Sibel Can'a koyduğu tek şart, gazino çalışması yapmamasıydı. Sanatçı da bu kurala titizlikle uydu. Ancak, ilerleyen günler karı-koca için umulmadık aksilikler getirmeye başladı. Öncelikle eşi aylardır cezaevindeydi ve af kapsamı dışında kaldığı için de tahliye olmasına daha 3 ay vardı. Müteahhitlik işleriyle uğraşan Aksüt'ün işleri tamamen bozulmuştu. Sibel Can da en büyük gelir kayanağı olan sahnelere çıkmıyordu. Elinde avucunda olan paraları da vergi borcu ve cezası; boşanma tazminatı olarak Hakan Ural'a vermişti.

Sözün kısası geçim sıkıntısı yaşamaya başlamıştı Sibel Can. Başka çare yoktu, sahneye çıkacaktı para kazanmak için. Geçen gün yeni doğan bebekleri Emir ile cezaevine gidip görüştüğü eşine bu sorunu açtı ve izin aldı. İlk sahne çalışmasını özel hatır için yılbaşında Günay’da yapacak olan Sibel Can, bundan sonra da ayda 3-4 gün sadece hafta sonlarında kaliteli müzikhol ve kulüplerde sahneye çıkacak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!