Udo Jürgens’e kadınlardan tepki

Güncelleme Tarihi:

Udo Jürgens’e kadınlardan tepki
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2005 00:32

Kadının işi 40’ından sonra biter şeklinde açıklama yapan ünlü Avusturyalı şarkıcı Udo Jürgens’e, Dünya Kadınlar Günü’nde tepki yağdı.

70 yaşında olan Jürgens, yaşıtı bir kadınla birlikte olup olamayacağı şeklindeki soruyu, ‘Bu ilişki ancak anne çocuk ilişkisi olarak görülebilir. Kadınlar en geç 30’unda doğum yapıyor. Bundan sonra da sekse karşı ilgileri azalıyor. Bu bilimsel olarak ispatlanmış bir durum’ diyen sanatçıya 40 ile 66 yaş arasındaki kadınlardan, ‘Biz 40’ı aştık. Seks hayatımız hálá mükemmel. Seks hayatı asıl 40’ndan sonra başlar’ diye cevap geldi.

Televizyon sunucusu ve seks uzmanı Erika Berger (65), ‘Aşkta ve sevgide yaş sınırı yoktur. Seksten zevk almasaydım camdan aşağıya zıplardım. Neyse ki, bu böyle değil. Udo yanıldı. Birçok kadın 42’sinden sonra çocuk yapıyor. Bu bebekleri leylekler mi getiriyor?’ diye sordu.

Desiree Nick (44) ise ergenliğini 30’undan sonra yaşadığına işaret ederek, ‘Bu erkeklerde böyle. Çıplaklar kampına bir bakın. Yaşla birlikte çanlar uzuyor, çanlar uzadıkca da çanın ipi kısalıyor’ diye gönderme yaptı.

TV sunucusu ve yazar Susanne Fröhlich (42), ‘Onun izni olmasa da ben yine seksten zevk almaya devam edeceğim’ dedi. Sanatcı İngried van Bergen ise seksin yaşla hiç alakasının olmadığını, iki kişi arasındaki kimya ile ilgili olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!