Uçak tuttu ama ikna edemedi

Güncelleme Tarihi:

Uçak tuttu ama ikna edemedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 00:00

Ünlü işadamı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan, kendisine cep telefonuyla "Olmuyor, olamıyor" mesajı çeken sevgilisi Yasemin Ergene’yi ikna etmek için Moskova’dan İstanbul’a özel uçak tuttu ama genç kızı barışmaya ikna edemedi.

Uçaklı barışma turu

n Savaş Ay, önceki gün Takvim gazetesindeki köşesinde ünlü bir işadamının oğluyla, genç TV yıldızı arasındaki ’uçaklı barışma turu’nu yazmıştı. Ay’ın ismini vermediği çiftin, ünlü işadamı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan’la TV dizilerinin genç yıldızı Yasemin Ergene olduğu ortaya çıktı.

Moskova-İstanbul hattı
/images/100/0x0/55ea6f0ef018fbb8f87fa524

n Yaklaşık sekiz ay önce konuk olarak geldiği dizi setinde Yasemin Ergene ile tanışan İzzet Özilhan’la genç oyuncunun arkadaşlıkları kısa sürede ilerledi. İkilinin aşk yaşadığı haberleri gazetelerde çıktı. İlişkileri hızlı başlayan çiftin aşkı, Özilhan’ın ailesinin Moskova’daki işleri nedeniyle sekteye uğradı.

Kararından döndüremedi

n Rusya’da yaşayan Özilhan, geçtiğimiz ay sevgilisi Yasemin Ergene’den "Olmuyor, olamıyor" mesajı aldı. Mesajı alır almaz Moskova’dan özel bir uçak kiralayan Özilhan, dört saat sonra çekimlerin yapıldığı İstanbul’daki setteydi. Şaşıran genç kız, bu sürprize rağmen ayrılma kararından dönmedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!