Tüzmen, kardeşi oynuyor diye VIP’te Kurtlar Vadisi izledi

Güncelleme Tarihi:

Tüzmen, kardeşi oynuyor diye VIP’te Kurtlar Vadisi izledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2008 00:00

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, kardeşi Tarkan Tüzmen’in "istihbaratçı" Alper rolünü oynadığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun son bölümünü, İstanbul Atatürk Havalimanı’nın VIP Salonu’nda izledi.

Resmi ziyaret için beraberinde kalabalık bir heyetle İran’ın başkenti Tahran’a giden Tüzmen, Ankara’ya İstanbul aktarmalı olarak döndü. THY’nın tarifeli seferiyle önceki gece Tahran’dan İstanbul’a inen Tüzmen, dinlenmek için geçtiği VIP Salonu’nda, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici’yle birlikte Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayın saatini beklemeye başladı.

Kusura bakmayın

Kardeşini izleyeceği için Ankara uçağının rötar yapmasına sevinen Tüzmen, gazetecilerin temasları hakkındaki sorularına "Tarkan çıktığı zaman konuşmaya ara veririm kusura bakmayın" dedi. "Türkiye’nin meselelerini anlatıyor. Dizinin bir felsefesi var" diyen Bakan Tüzmen, "Oyunculuk için size teklif geldi mi?" sorusuna "Doğrudan bir teklif gelmedi" yanıtını verdi. "Herkesin kardeşi başka şeylerle uğraşır, bizimki de sanatçı oldu" diyen Tüzmen daha sonra "İkimiz de meşhur olduk. Hayatımızdan memnunuz" diye espri yaptı. Tüzmen, Gürkan Uygun’un oynadığı "Memati" çıktığında gülerek "Bu Memati de tam kurt adam gibi oldu" diye takıldı.

Kılıç, rahatsız etmedi

Tüzmen diziyi izlerken, VIP Salonu’na Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç girdi. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) davetlisi olarak gittiği Strasbourg’dan dönen Kılıç, içerinin kalabalık olduğunu görünce girmekten vazgeçti. Kılıç, Tüzmen’in "Buyurun Sayın Başkan" davetine karşılık Kılıç, "Rahatsız etmeyeyim" diyerek diğer salona geçti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!