Tutuklu hayran için cezaevinde konser

Güncelleme Tarihi:

Tutuklu hayran için cezaevinde konser
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2006 00:00

Şarkıcı Hilal Cebeci, dün hayatının en ilginç konserlerinden birini verdi. Cebeci, Bayrampaşa Cezaevi’nde tutuklu bulunan Fatih Güven için şarkı söyledi. Aylardır kendisine cezaevinden mektup yazan hayranını kırmayan Cebeci, alınan özel iznin ardından sahneye çıktı.

"Üzülürsün" isimli şarkısını sahneye davet ettiği hayranıyla birlikte söyleyen Cebeci, "Beni seven erkekler zaten hep yakışıklı olur" diyerek Güven’e iltifatta bulundu. Cezaevinin sinema salonunda düzenlenen konseri yaklaşık 500 tutuklu ve hükümlü izledi.

Konser sonrasında Güven için cezaevine isteyerek geldiğini ve burada konser verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Cebeci, "Aslında çok üzgünüm ama üzüntümü belli ederek onları da üzmek istemedim" dedi. Fatih Güven ile dışarıya çıktığında aralarında bir şey olup olamayacağı sorulduğunda ise Cebeci, "Çok yakışıklı. Her şey olabilir. Bir hayranımla da evlenebilirim" dedi. Babasının da bir dönem tutuklu kaldığını söyleyen Cebeci, "Ben 1 yaşındayken babam da siyasi suçlu olarak cezaevine girmiş ve 2,5 sene yatmıştı" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!