Türkler gerçek dostmuş

Güncelleme Tarihi:

Türkler gerçek dostmuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2006 00:00

ABD’nin eski İstanbul Başkonsolosu David Arnett, kızının ölümü sonrasında Türkiye’deki dostlarından gelen telefon ve mailler karşısında çok duygulandı.

David Arnett’in kızı Heather Raine Arnett, 4 Ocak günü, Almanya’nın Heidelberg kenti yakınlarındaki St. Leon-Rot kasabasındaki evinde ölü bulundu. Acı haberi Arnett’ten gelen maille öğrenen yakın dostu Ebru Sanver, "Büyük bir matemin içerisindeyiz. David Arnett çok insancıldı. Benim çocuklarımı da kendi çocuğu gibi sever, kızının özlemini benim çocuklarımla giderirdi. Heather çok başarılı, ama içine kapanık bir kızdı. Seçtiği meslek ailesiyle sık sık görüşmesini engelliyordu" dedi.

Ölüm haberine inanamadım

Sanver, sözlerini şöyle devam etti: "David’in kişisel adresinden bana mail geldi. Yaklaşık bir ay önce oğlum ödül kazanmıştı ve David bizi arayarak ’Türkiye’deki gelişmeleri takip ediyorum. Oğlunuzun ödül aldığını duyunca çok sevindim’ demişti. Gönderilen mailde kızının adını görünce bir başarı maili olabileceğini düşündüm. ’Kızımız Heather Raine Arnett maalesef ölü bulunmuştur’ cümlesini görünce inanamadım. Yazışmalarımız sürdü. En son gelen mailde ise ’Türkler gerçek dostmuş’ dedi."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!