Türkiye’nin Brad Pitt’i ve Julia Roberts’ı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin Brad Pitt’i ve Julia Roberts’ı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2013 00:00

YILMAZ Erdoğan’ın yeni filmi “Kelebeğin Rüyası” İstanbul’daki galasının ardından Avrupa turuna çıktı. Önce Londra Türk Filmleri Haftası’nda açılış filmi olarak gösterilen yapım için cuma akşamı da Almanya’nın başkenti Berlin’de gala düzenlendi.

Haberin Devamı

Yılmaz Erdoğan ile başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin ve Mert Fırat, kırmızı halıda çığlıklar ve tezahüratlarla karşılandı. Gala, Alman basınında geniş yer buldu. Bild gazetesi, Tatlıtuğ’u Brad Pitt’e, Bilgin’i de Julia Roberts’a benzetti: “Dün burada kırmızı halının üzerinde Türkiye’nin Brad Pitt’i ve Julia Roberts’ı süzülmekteydi. Süperstarlar Kıvanç Tatlıtuğ (29) ve Belçim Bilgin (29) Cinemaxx’ta ‘Kelebeğin Rüyası’nın prömiyerini kutladı.

Seks ve aksiyon sahneleri taşımayan bu duygulu filmde iki şair, İkinci Dünya Savaşı yıllarında bir kadının aşkı için rekabet ediyor.” Berliner Zeitung gazetesinde de galanın büyük ilgi gördüğünden bahsedildi: “Hollywood Berlin’e gelse, ancak bu kadar ses getirir! 15 milyonluk bütçesiyle Türkiye’nin bugüne kadar çekilen en pahalı filmi ‘Kelebeğin Rüyası’nın Almanya galasında öyle çığlıklar atıldı ki, Cinemaxx’in önündeki kırmızı halıdan düzinelerce Oscar’lı oyuncu geçtiğini zannedebilirdiniz.”

Türkiye’nin Brad Pitt’i ve Julia Roberts’ı
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!