Türkbükü güzeli

Güncelleme Tarihi:

Türkbükü güzeli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2010 09:22

Haberin Devamı

Tenise başladı       

Boşanmaya hazırlandığı eşi Eren Talu’nun kendisini aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Defne Samyeli, geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Tenis dersleri almaya başlayan küçük kızı Deren’e raket almak için alışveriş merkezine gelen Samyeli, kızıyla mağazaları gezdikten sonra oradan ayrıldı.

---               

Eşiyle ilk pozu

İspanya’nın Valencia takımına transferi kadar, evliliğini de son ana kadar gizli tutan Galatasa-ray’ın eski futbolcusu Mehmet Topal, eşiyle birlikte ilk kez önceki gün Rumelihisarı’nda görüntülendi. İskele Balık Restoran’da yemek yiyen çift, mekân çıkışında patlayan flaşlar yüzünden panik yaşadı.

----

Ferhunde alışverişte       

“Yaprak Dökümü”nün Ferhunde’si Deniz Çakır, geçtiğimiz gün bir arkadaşıyla Kanyon’daydı. Mağazaları dolaşan ve Bilstore’dan alışveriş yapan ünlü oyuncu ve arkadaşı, yemek yedikten sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

----

Tiyatro kuracak

Haberin Devamı

Oyuncu Şebnem Özinal ile işletmeci eşi Şefik Öztek, yaz aylarını Bodrum-Torba’daki evlerinde geçiriyor. Geçtiğimiz gün eşi ve 1,5 yaşındaki kızları Ayşe’yle güneşlenirken görüntülenen Özinal, “Şu sıralar kendi tiyatromu kurmak için hazırlık yapıyorum” dedi.

-----

Türkbükü güzeli

Yaz aylarını Türkbükü’ndeki evinde geçiren Didem Uzel, önceki gün renkli bikinisiyle objektife takıldı. Ünlü manken bir ara kızları Su ile denize giren Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftiyle sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!