Türkan Sarıkaya yaşam mücadelesini kaybetti! Türkan Sarıkaya kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Türkan Sarıkaya yaşam mücadelesini kaybetti Türkan Sarıkaya kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 11:16

Geçtiğimiz Pazartesi günü Adana’da, kendisine platonik aşk duyduğu iddia edilen Bünyamin F. tarafından vahşice dövülen 25 yaşındaki Türkan Sarıkaya 7 gündür komada sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Türkan Sarıkaya bugün hayata veda etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın cinayeti işlenmesin. Vahşice katledilen Müvevver Karabulut ve Özgecan Arslan’dan sonra Türkan Sarıkaya’da vahşice katledilen genç kızlarımız arasında yer alıyor. Kendisine platonik aşk duyduğu iddia edilen Bünyamin F. tarafından öldüresiye dövülen Türkan Sarıkaya, komada geçirdiği 7 günün ardından hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Türkan Sarıkaya, 8 Şubat Pazartesi günü, yaklaşık olarak 5 yıldır tanıdığı ve kendisine platonik olarak aşık olan Bünyamin F. tarafından öldüresiye dövülmüştü.

Bu olayın hemen ardından Bünyamin F.’nin kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D. tarafından baygın halde 22 yaşındaki kuzeni Seren Gün’ün evine bırakılan Sarıkaya, daha sonra yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Beyin Kanaması Geçirdi!

Beyin kanaması geçirdiği belirlenen genç kız, buradan da özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Sarıkaya, 7 gün hayata tutunabildi. Sarıkaya, komada geçirdiği 7 günün ardından dün akşam hayatını kaybetti.

Türkan Sarıkaya yaşam mücadelesini kaybetti Türkan Sarıkaya kimdir

Yakınları Hastaneye Akın Etti!

Sarıkaya’nın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Bünyamin F. tarafından öldüresiye dövülen Sarıkaya’nın babası Haydar Sarıkaya, kızını öldürdüğü iddia edilen Bünyamin F.’nin gereken cezayı almasını istedi.

Acılı baba Haydar Sarıkaya, adaletin yerine getirlmesi gerektiğini vurgulayarak sözlerine devam etti.

Haydar Sarıkaya, “Bunu Türkiye, dünya duysun; böyle bir namussuzluk olamaz. Gereken neyse yapılsın, benim de yüreğim soğusun. Benim yüreğim soğumazsa, karşı taraf da bilsin bu böyle bitmeyecek. Bir baba olarak herkes kendini benim yerime koysun. Ben bugüne kadar sustum ama bundan sonra susmayacağım. Hepinizin vicdanı var. Bunu Başbakan da duysun, Cumhurbaşkanı da duysun, milletvekilleri de duysun; eğer hepsinin evladı varsa, yüreği sızlıyorsa bu soytarılara bir son versin. Bu soytarılar gezmemeli, yaşamamalı bu memlekette artık.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Türkan Sarıkaya, kendisine platonik aşk duyan Bünyamin F. tarafından vahşice dövülmesinin ardından 7 gün komada kalarak, zanlılar hakkında polise ifade veremeden hayata gözlerini yumdu.

Benim Kızım Sırlarıyla gitti! Ne Olacak Şimdi?

Acılı baba Haydar Sarıkaya, “Benim kızım sırlarıyla gitti. Ne olacak şimdi? Erkekse çıksın gelsin. Ben buradayım, hepimiz burada. Bu memleket sahipsiz değildir. Ama üç paralık babasının arabasını altına alıp onun bunun namusuna? Yok öyle bir şey arkadaş. Kimse kimseye mecbur değildir. Benim duyduğum kızımı istemiş, olmamış. Tamam olabilir. Kalkıp da yiğitlik yapmak? O namuslaysa yaşamasın, öldürsün kendini. Eğer ailesi de namusluysa, yaşatmasın öldürsün onu.” dedi.

Haberin Devamı

Genç kızın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

3 Kişi Tutuklandı!

Platonik aşk duyarak Türkan Sarıkaya’yı dövdüğü iddia edilen Bünyamin F. ile kızı baygın halde evine bırakan kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D., geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı.

Soruşturma Devam Ediyor!

Adliyeye sevk edilen 3 kişi nöbetçi mahkeme tarafından “adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!