Tümer itiraf etti: Arabeskçiyim

Güncelleme Tarihi:

Tümer itiraf etti: Arabeskçiyim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2005 01:26

Berabere biten kritik Danimarka maçının yıldızı ve ikinci golün sahibi Tümer Metin, Beşiktaş Dergisi için 8 yıllık eşi Cansu’nun sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Alt yapım arabesk, arabeski seviyorum. I-pod aldım. Yüklediğim 160 şarkının 100 tanesi arabesktir. Bunun yanında R&B de var, rock da var, çok ağır müzikler de var.

Tümer kriterleri

İmza almaya gelenlerle ilgili önem verdiğim bir kriterim var; habersiz işlerden hoşlanmıyorum. Mesela çok uzaktan ya da izin almadan fotoğraf çekilmesi beni çok rahatsız ediyor.

İlhan ve Tayfur

Kulüp binasından çıktıktan sonra çok fazla o beraberliğin sürmesi taraftarı değilim. Hepimizin futbol dışında da özel arkadaşlarımız var. Yine de kaptan Tayfur’la ve İlhan Mansız’la ailece görüşüyoruz.

Altyapımız bozuk

Çok çabuk sinirleniyorum. Bu da sanırım, biraz alt yapının bozukluğundan kaynaklanıyor. Ne kadar çok dünya ufkunuzu genişletirseniz genişletin, sonuçta orjin belli.

Uçuş korkusu var

Eşimle beraber Amerika’yı görmeyi çok istiyorum ama maalesef uçaktan korkuyorum. Kısa uçuşlarla gittiğimiz ülkelerde de çok keyif alabiliyoruz. Hep ertelediğim bir şey var: Kursa gidip İngilizcemi ilerletmek.

Anelka da suratsız

Türkiye’de şöyle bir önyargı var, Tümer suratsız. Kimse Anelka’yı görmüyor. Kesinlikle Anelka benden daha suratsız. Belki çok iyi insandır, tanımıyorum. Yansıması öyle...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!