Tüm ünlü DJ’ler İstanbul Kilyos’ta toplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Tüm ünlü DJ’ler İstanbul Kilyos’ta toplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2008 00:00

Önümüzdeki hafta İstanbul’da Global Gathering festivali var. İsmi gibi global bir festival olan bu etkinlik, Türkiye dışında İngiltere, Ukrayna, Romanya, Güney Kore, Malezya, Tayvan, Güney Afrika gibi ülkelerde de yapılıyor.

Geçtiğimiz yıl İngiltere’dekine 55 bin kişi, İstanbul’dakine de 18 bin kişi katılmıştı. Bütün dünyada toplam 250 bin kişiyi coşturmuştu festival.

Global Gathering bu yıl, Kilyos Seanergy Beach’te 8-9 Ağustos’ta yapılacak. Festivalde house, techno ve trance gibi elektronik müzik tarzlarının önemli temsilcileri katılacak. Katılan DJ’ler arasında en tanınmışlarından biri Fransız Sacha. Ayırca seksi klipleriyle tanınan Eric Prydz de gelecek. Samim, Sander Van Doorn, Markus Schulz, Christian Valera, Eston, Murat Uncuoğlu, Mert Yücel, Procombo, Dj Hassan, Tan, Erdinç Akbulut gibi DJ’ler de var. Hepsi 8 Ağustos Cuma günü sahne alacaklar.

9 Ağustos Cumartesi ise Calvin Harris, DeepDish’ten bildiğimiz Dubfire, Above & Beyond, Axwell, Umek, Nic Fanciuli, James Algate, Bee Gee, Ferhat Albayrak, Alican-Soner, Garen, Batur, Barış gibi DJ’ler seyircileri coşturacak. Festivalin kamp ve 2 günlük bileti 100 YTL, tek günlük biletleri 60 YTL, tek günlük öğrenci bileti ise 45 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!