Tuğçe Kazaz, Diyanet İşleri'ne sordu: Abdestsiz dokunabilir miyiz?

Güncelleme Tarihi:

Tuğçe Kazaz, Diyanet İşlerine sordu: Abdestsiz dokunabilir miyiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 12:02

Tuğçe Kazaz, sosyal medya üzerinden Diyanet’ten Fetva istedi. Cep telefonuna Kur’an-ı Kerim indiren Kazaz, “Abdestsiz dokunabilir miyiz?” diye sordu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü manken Tuğçe Kazaz, bazı zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı çıkışlar ile gündeme geliyordu. Kazaz, bu defa sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Diyanet’ten Fetva istedi. Cep telefonuna Kur’an-ı Kerim uygulamasını yükleyen Tuğçe Kazaz, “Diyanet İşleri fetva kuruluna sorumdur. Elektronik cihazlarımızda, Kuran'ı Kerim uygulamasını indirdikten sonra, abdestsiz dokunabilir miyiz? sorusunu sordu. Kazaz’ın bu sorusuna Dİyanet İşleri’nin cevabının ne olacağı merak konusu. Ayrıca, Tuğçe Kazaz’ın bu sorusu sorusu Twitter'da yüzlerce yorum aldı.

Tuğçe Kazaz Kimdir

Tuğçe Kazaz kimdir?

Tuğçe Kazaz, 26 Ağustos 1982 yılında Balıkesir’ de dünyaya geldi. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’ nde okudu. 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Bir çok defilede mankenlik yaptı. George Seitaridis ile evlendi ve Yunanistan'a yerleşti. Evlenmeden önce Rum Ortodoks dinine geçti ve ismini değiştirerek Maria Seitaridis ismini seçti. Bu evliliği üç yıl sürdü. Ardından Türkiye'ye dönerek tekrar Müslüman oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!