Time Warner'ın TNT'si Türkiye'de yayına başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Time Warnerın TNTsi Türkiyede yayına başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2008 00:00

Medya ve eğlende alanında faaliyet gösteren Time Warner’ın televizyon kuruluşu Turner Broadcasting System (TNT), bugünden itibaren Türk izleyicileri ile buluşuyor. TNT, ulusal yayında günün 24 saati yayın yapacak olan ve ulusal yayının yanısıra D-Smart, kablolu televizyon ve uydudan izlenebilecek.

YEREL DİLDE YAYIN YAPIYOR: 1990’larda temeli atılan TNT, bugün dünyada Amerika, Avustralya, Hindistan ve İspanya’da ülkelerin yerel dillerinde yayın yapıyor. TNT, 2004 yılında Turner Network içinde ilk Hign Definition yayın yapan kanal oldu. Turner Broadcasting System, 28 Ocak’tan itibaren de animasyon klasiklerinin yanısıra yeni karakterler ile küçük izleyecilere yönelik Cartoon Network’ü, Türkiye’den Türkçe olarak yayın payatına başlatmıştı.

ÇİZGİ FİLM KUŞAĞI: TNT çizgi film kuşağında, Johnny Bravo, Ben 10, Camp Lazlo, Dexter’s Laboratory ve My Gym Partner’s A Monkey gibi eğlenceli çizgi diziler ve programlar küçük izleyicilerle buluşuyor.

GÜNDÜZ KUŞAĞI: TNT gündüz kuşağında ise dünya çapında kendini ispatlamış, izleyicilerin beğenisini kazanmış, ödüller almış, çok özel dizileri izleme fırsatı yaratıyor. TNT’de, gündüz filmlerinde Lindsay Lohan’dan Jennifer Lopez’e kadar birçok ünlü ve sevilen Holywood yıldızının çok özel fimlerini ve Days of Our Lives, Chicago Hope gibi alışkanlık yaratan dizileri Türkçe dublajlı olarak izleme imkanı sunuyor. Akşam üzeri kuşağında ise ’Willl&Grace’ ve Frasier’ gibi sevilen sit-comları orjinal dilinde izleme şansı veriliyor.

AKŞAM KUŞAĞI: TNT akşam kuşağında ise Amerika ve Avrupa televizyonlarında nhalen yayınlanmakta olan diziler arasından seçilmiş, en beğenilenler ve Hollwood’un en iyi filmleri yayın akışındaki yerlerini alıyor.

PAZAR GÜNLERİ: TNT Pazar günleri özel kuşağında ise Bond, Matrix ve Harry Potter gibi seri filmler Türkçe dublajlı olarak izlenebiliyor.

Prime Time’de ödüllü filmler

TNT Prime Time kuşağında ise Damages, Supernatural, The Riches gibi Türkiye’de ilk defa izleyicilerle buluşacak diziler orjinal dillerinde altyazılı yayınlanacak. Denzel Washington, Halle Berry, Hugh Grant, Kate Blanchet, Brad Pitt, Nicole Kidman, Cameron Diaz gibi dünyaca ünlü oyuncuların ödüllü filmleri de Türkçe olarak Türk izleyicilerle buluşacak. Nisan ayından itibaren de bu kuşakta LOST dizisi hem Türkçe, hem de orjinal dilinde yayınlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!