The Walking Dead 6. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 6. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 09:51

Amerika’da AMC kanalında izleyici karşısına çıkan The Walking Dead, 6. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin “Twice As Far” isimli bölümünde; Carol, bir mektup bırakarak, Alexandria’yı terketti. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Yazar Robert Kirkman'ın çizgi roman serisinin ekrana yansıtılan The Walking Dead dizisinin 6. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı. The Walking Dead’in geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan “Twice As Far” isimli bölümünde, önümüzdeki günlerde Alexandria’da işlerin karışacağına ve Saviors grubunun yakında olduğuna dair  işaretler vardı.

The Walking Dead 6. sezon yeni bölümü ABD'de 27 Mart Pazar günü AMC kanalında izleyici karşısına çıkacak. İşte dizinin son bölüm özeti ve 6. sezon 15. bölüm fragmanı…

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 15. BÖLÜM FRAGMANI

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 15. BÖLÜM VİDEOSU

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 14. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşayan insanların ölmesini istemeyen ve Rick ile çatışma yaşayan Morgan, gelecek günlerde ihtiyaç olacağını düşünerek özel bir hücre inşa eder.

Daryl, Rosita ve Dennis ilaç aramak için Alexandria dışına çıkarlar. Eczaneyi bulurlar ve ilaçları alarak, dönmek için yola çıkarlar. Tren yolundan giderken, Dennis arabanın birinde buzluk görür. Buzluktaki içecekleri almak için kapıyı açan Dennis, zombi saldırısına uğrar. Zombi ile mücadeleye girişen Dennis’e Daryl ve Rosita yardıma koşar. Onların yardımı istemeyen Dennis, zombiyi kafasından bıçaklamayı başarır.

Haberin Devamı

The Walking Dead 6. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Buzluktaki içecekleri aldıktan sonra yeniden yola koyulurlar ama Dennis, gözünden okla vurulur. Saviors grubundakilerle karşı karşıya kalan Daryl ve Rosita, Eugene’nin onların elinde olduğunu görünce silahlarını bırakmak zorunda kalırlar.  

The Walking Dead 6. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Abraham’ın yardıma geldiğini gören Eugene, adamları şaşırtarak, dikkatlerini dağıtır. Fırsattan yararlanan Abraham, Daryl ve Rosita Saviors grubundakileri öldürür. Zombilerin yaklaşmasıyla beraber, adamların bir kısmı oradan kaçar. Çatışma esnasında Eugene yaralanır.

The Walking Dead 6. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle

Haberin Devamı

Alexandria’da Eugene’nın tedavisi yapılır. Daryl ve Carol, Dennis’i gömerler. Saviors grubundakilerin yaklaştığını hisseden Alexandria’dakiler güvenliği artırır ve herkesin silahlanmasını sağlarlar.

Carol çektiği vicdan azabı nedeniyle, artık birileri için öldürmek zorunda kalmak istemediğine dair bir mektup bırakarak, Alexandria’yı terkeder. Mektupta hiç kimsenin kendisini aramamasını ve dönmeyeceğini yazar.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 14. BÖLÜM FRAGMANI

The Walking Dead dizisinde Andrew Lincoln - Rick, Steven Yeun - Glenn, Chandler Riggs - Carl, Danai Gurira - Michonne, Melissa McBride - Carol, Sonequa Martin Green - Sasha, Lauren Cohan - Maggie, Norman Reedus - Daryl, Lennie James - Morgan, Seth Gilliam - Gabriel, Michael Cudlitz - Abraham, Josh McDermitt - Eugene, Alanna Masterson - Tara, Christian Serratos - Rosita, Ross Marquand - Aaron, Alexandra Breckenridge - Jesse, Austin Nichols – Spencer rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

The Walking Dead dizisinin 6. sezon 15. bölümü AMC’de 27 Mart’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın

BAKMADAN GEÇME!