The Flash 2. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Flash 2. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 10:13

Dört haftalık aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapan The Flash dizisinin 2. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı. The CW kanalının sevilen dizisi Flash’ın yeni bölümü 29 Mart’ta ekrana gelecek. İşte son bölümde yaşananlar ve 2. sezon 17. bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Amerika’da  The CW kanalında yayınlanan ve dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi bulunan The Flash dizisinin 2. sezon 17. bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. 23 Şubat’ta 15. bölümü yayınlandıktan sonra ekranlara 4 haftalık ara veren dizinin son bölümü geçtiğimiz Salı akşamı Trajectory ismiyle ekrana geldi. Trajectory rolünü Allison Page oynadı. The Flash’ın yeni bölümü 29 Mart Salı günü seyirciyle buluşacak.

İşte The Flash 2. sezon 17. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

THE FLASH 2. SEZON 17. BÖLÜM FRAGMANI

THE FLASH 2. SEZON 16. BÖLÜM ÖZETİ

Heyecanın doruklarda olduğu The Flash’ın son bölümünde; başka bir speedster tarafından yapılan hırsızlık olayını Flash’ın yaptığının düşünen Central City Picture News’in sorumlusu, Flash’ı alt etmek için tüm ekibi harekete geçirir. Flash, Cisco Ramon, İris, Caitlin Snow hırsızın peşine düşer.

Haberin Devamı

Hırsızın Caitlin’in Jay Garrick için yaptığı V-9 ilacını alan biri olduklarını anlarlar. Hırsız Caitlin’in arkadaşı Eliza isimli bir araştırmacı çıkar. Eliza ilacı aldığı zamanlarda kendisini Trajectory diye tanıtır. V-9’u biten Trajectory Star Lab’a gelir ve  Jesse’yi rehin alır. Harrison Wells, kızını kurtarmak için V-9 yapar. V-9 dolayısıyla Trajectory, Flash’tan daha hızlı hale gelir ama V-9 yan etkileri onun yok olmasını sağlar.

Trajectory’de görülen V-9’un yan etkileri, Zoom’un Jay Garrick olabileceğine dair şüphe uyandırır. Cisco son dönemlerde Jay Garrick’in Zoom tarafından öldürüldüğünden beri Zoom’a dair öngörüler gördüğünü söyler. Cisco, Jay’in başlığını alarak, Zoom’un kim olduğunu öğrenmeye çalışır ve Zoom’un Jay olduğu ortaya çıkar.

THE FLASH 2. SEZON 16. BÖLÜM FRAGMANI

THE FLASH 2. SEZON 16. BÖLÜM VİDEOLARI

DC Comics çizgi romanından aynı adla uyarlanan The Flash’ı Geoff Johns kaleme alıyor. The Flash’ın oyuncu kadrosunda; Grant Gustin, Candice Patton, Dainelle Panabaker, Carlos Valdes, Rick Cosnett, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Teddy Sears yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Warner Bros Television, Berlanti Television ve DC Comics, yönetmenliğini David Nuttern ve Jesse Warn üstleniyor.

Haberin Devamı

The Flash dizisinin 2. sezon 17. bölümü Amerika’da The CW’de 29 Mart’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!