The Flash 2. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Flash 2. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 14:42

ABD kanallarından The CW’de izleyici ile buluşan The Flash’ın 2. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin “King Shark” adlı yeni bölümü 23 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Reyting rekorları kıran The Flash’ın 23 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Arrow dizisinden tanıdığımız Diggle (David Ramsey) ve Lila (Audrey Marie Anderson) konuk oyuncu olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.

ABD’nin The CW kanalında ekrana gelen dizinin 2. sezon 15. bölüm fragmanı yayınlandı. King Shark adı ile ekrana gelecek yeni bölümünde Diggle ve Lila, Barry’i, A.R.G.U.S.’un kaçan köpekbalığının Central City şehrine yaklaşmakta olduğunu söylemek ve uyarmak için Barry’nin şehrine gelir.  

THE FLASH 2. SEZON 15. BÖLÜM FRAGMANI

THE FLASH 2. SEZON 15. BÖLÜM GENİŞLETİLMİŞ FRAGMAN

DC Comics çizgi romanından aynı adla uyarlanan The Flash, Kanalın reyting sıralamasında üst sıralarda yer alıyor. İlk kez 7 Ekim 2014'te The CW yayınlanan dizinin 2 sezonu devam ediyor.

Haberin Devamı

Dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi bulunan dizinin başrollerinde Grant Gustin, Candice Patton, Dainelle Panabaker ve Carlos Valdes’in yer alıyor. Geoff Johns’un kaleme aldığı The Flash’ın oyuncu kadrosunda; Rick Cosnett, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Teddy Sears yer alıyor.

The Flash dizisinin yapımcılığını Warner Bros Television, Berlanti Television ve DC comics, yönetmenliğini David Nuttern ve Jesse Warn üstleniyor.

 

BAKMADAN GEÇME!