Terliklere dikkat

Güncelleme Tarihi:

Terliklere dikkat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2010 10:27

“Ezel” dizisinde Bahar rolünü canladıran Sedef Avcı ile oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı terlikleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Terliklere dikkat              

TERLİKLERE DİKKAT 

“Ezel” dizisinde Bahar rolünü canladıran Sedef Avcı ile oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı, Bebek’teki Bahar Şenliği’nde sokakları gezdi. Çift, parmak arası terlikleriyle dikkat çekti.

HAFTA SONU GEZMESİ 
Tugay Kerimoğlu, eşi Ekin ve kızı Melis geçtiğimiz günlerde Kanyon’u ziyaret eden isimler arasındaydı. Harvey Nichols’tan alışveriş yapan aile daha sonra Gina’da kahve içti.

EŞİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR 

Tanyeli, geçtiğimiz gün annesi ve oğluyla Bebek Kahve’de kahvaltı yaparken objektiflere takıldı. Yunan eşi Alex hakkında konuşan Tanyeli, “Şimdi onun Türkiye’ye yerleşmesi için ikna etmeye çalışıyorum. Yunanistan’da yaşamak benim için çok zor oluyor. Alex’i ikna edebilirsem temelli İstanbul’a taşınmak istiyorum” diye konuştu.

TAKILARA MERAKLI

Haberin Devamı

Can Ateş ve sevgilisi Selin Ortaçlı da önceki gün Bebek Şenliği’ni gezen isimler arasındaydı. Ortaçlı, kendisine iki adet kolye aldı.

ALIŞVERİŞ ZAMANI

Oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde bir kadın arkadaşı ile Kanyon’daydı. SushiCo’da yemek yiyen Korel daha sonra alışveriş yaptı.

YİNE BİZİ YAKALADINIZ
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sevgilisi Petek Ertüre ve arkadaşlarıyla Bebek’teki Happily Ever After’da objektiflere takıldı. Basın mensuplarının fotoğraf çektiğini görünce gülümsemeye başlayan Ağaoğlu, “Yine bizi yakaladınız” dedi.

KİMSESİZ ÇOCUKLAR İÇİN

Pınar Aylin ve kızı Maya, Bebek Şenliği’nde Seval Birinci’nin kurduğu stanta uğradı. Aylin burada, kimsesiz çocuklar yararına satış yaptı. Seval Birinci, “Buradaki satışlardan elde edilecek gelirin bir kısmını kimsesiz çocuklar için ayırdık” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!