Teoman yağmura rağmen coşturdu

Güncelleme Tarihi:

Teoman yağmura rağmen coşturdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 12:27

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali’nde konser veren Teoman, yağmura rağmen Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce hayranına coşkulu bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

YAĞMUR ALTINDA KONSER   (FOTO-GALERİ) 

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda dün akşam yapılan konserde Teoman, şarkılarını sevenlerinin korosu eşliğinde seslendirdi. ‘Rüzgargülü’ şarkısıyla konserine başlayan Teoman, Açıkhava Tiyatrosu’nda yaklaşık 3 bin kişiye keyifli saatler yaşattı. ‘Renkli Rüyalar Oteli’, ‘Paramparça’, ‘Çobanyıldızı’, ‘Papatya’, ‘Gemiler’ ve ‘Aşk Kırıntısı’ gibi hit şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Teoman, sahne performansıyla gönülleri fethetti. 

Şarkıcının sevenleri ise konser sırasında hızlanan yağmura rağmen şarkılara coşkuyla eşlik etti. Konseri şemsiyelerini açarak izleyen Teoman hayranları renkli görüntüler oluşturdu. Coşkulu hayranlarına seslenen Teoman, “Sizler harikasınız. Dilinize ve yüreğinize sağlık” diyerek teşekkür etti.
  
Teoman’ın isteği üzerine konser verdiği sahne zemini siyah halı ile kaplandı. Teoman kulisinin koltukları ile sanatçı ve orkestra araçlarında da siyah tercih edildi.     
                

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!