Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Nisan bugünün birincisi belli oldu! Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte 50 bin TL’nin sahibi!

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Nisan bugünün birincisi belli oldu Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı İşte 50 bin TL’nin sahibi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2023 21:17

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Nisan Cuma birincisi belli oldu. Ekranların sevilen yarışma programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz da bir hafta daha geride kaldı. Tv8’de yayınlanan ve izleyicilere keyifli dakikalar yaşata Zuhal Topal’la Yemekteyiz yine ilginç sohbetlerin yaşandığı bir bölümle haftaya veda etti. Peki, 28 Nisan Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte 50 bin TL’nin sahibi!

Haberin Devamı

Her hafta 5 ismin yarıştığı ve birer gün ev sahipliği yaptığı Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bir hafta daha geride kaldı. Birbirinden hünerli ve hamarat isimlerin dünya çapında lezzetleri konuklarına sunduğu ve yüksek puan almak için ter döktüğü Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Nisan Cuma hafta birincisi belli oldu. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte 28 Nisan Yemekteyiz birincisi ve puan durumu!

28 NİSAN ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

5 yarışmacının performansını sergilediği 24-28 Nisan Yemekteyiz haftası sona erdi. Sunucu Zuhal Topal bu haftanın birincisini açıkladı. Zuhal Topal’la Yemekteyiz 28 Nisan Cuma hafta birincisi Aycan Kapıcı oldu. Toplamda 31 puan alan Aycan Hanım 50.000 TL ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

24-28 NİSAN ZUHAL TOPAL YARIŞMACILARI

Aycan Kapıcı

Betül Aslantaş

Güllüzar Daldal

Faysal Sili

Tolga Kuru

BAKMADAN GEÇME!