Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim oldu? İşte 21 Şubat 2020 Zuhal Topal'la Sofrada kazananı ve haftanın puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topalla Sofrada birincisi kim oldu İşte 21 Şubat 2020 Zuhal Topalla Sofrada kazananı ve haftanın puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2020 20:21

17 21 Şubat haftası Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın finali gerçekleşti. 21 Şubat Cuma günü 345. bölümü ile ekranlara gelen yarışmada, Ezgi Hanım iddialı bir menü ile konuklarını ağırladı. Ezgi Hanım hazırladığı menüyle kayınvalidelerin eleştiri oklarına hedef oldu. Yarışmacıların tadımı sonrası Zuhal Topal'la Sofrada birincisi belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada kazananı kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada birincisi kim? İşte, 21 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi....

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması cuma akşamı haftanın finaliyle sevenlerinin karşısına çıktı. Ezgi Hanım'ın evine konuk olan kayınvalideler, haftanın finalinde verdikleri puanlarla 17 - 21 Şubat Zuhal Topal'la Sofrada kazananını belirledi. Final günü yapılan puanlama ile ez fazla puanı toplayan bir gelin 15 bin TL'yi almaya hak kazandı. Peki, 21 Şubat 2020 Zuhal Topal'la Sofrada birincisi bu hafta kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada en fazla puanı kim aldı? İşte, Zuhal Topal'la Sofrada 21 Şubat haftanın kazananı ve puan durumu...

21 ŞUBAT ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA KAZANANI KİM OLDU?

17 Şubat Pazartesi günü bir haftalık yemek mücadelesine başlayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları, haftanın son gününde yarışmacı Ezgi Hanım'ın evine konuk oldu. Ezgi Hanım haftanın son gününde en fazla puanı alıp birinci olmak için misafirlerinin karşısına oldukça iddialı bir menü ile çıktı.

Haberin Devamı

Kayınvadelierin yaptıkları tadım bölümü sonrası yarışmacılar puanlarını verdi. Sunucu Zuhal Topal yapılan puanlarını açıklayarak haftanın birincisini ilan etti.

Bu hafta en fazla puanı toplayarak 15 bin TL değerindeki para ödülünü almaya hak kazanan isim, 33 puanla Şadiye Hanım'ın gelini Zehra Hanım oldu. Zuhal Topal'la Sofrada 21 Şubat birincisi olan yarışmacı büyük para ödülünü almaya hak kazandı.

HAFTANIN FİNALİNDE HANGİ MENÜ VARDI?

Ezgi Hanım haftanın finalinde menüsünde iddialı yemeklere yer verdi. En fazla puanı almak için mücadele eden Ezgi Hanı , bamya çorbası, kaşarlı patates köftesi, mantarlı ıspanaklı graten, fırında sebzeli kuşbaşı güveç, kuş üzümlü arpa şehriye pilavı, narlı roka salatası, indir dolması  menüsünü hazırladı. 

 
   

 

BAKMADAN GEÇME!