Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu nedir? Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu nedir Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2023 16:44

2013 yapımı Amerikan aksiyon gerilim filmi Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün ekranlara geliyor. Zor Ölüm film serisinin beşinci ve son filmidir. Film, John Moore tarafından yönetildi ve Skip Woods tarafından yazıldı. Serideki son filminde John McClane olarakAna olay örgüsü, McClane'ingizli bir CIA ajanı olan oğlu Jack'i hapisten çıkarmak için Rusya'ya seyahat ettiğini bulur. Kısa süre sonra küresel bir terörist komplonun çapraz ateşine yakalanır. Peki, Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün filmi konusu nedir? Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Filmde Willis'in yanı sıra Jai ​​Courtney , Cole Hauser , Yulia Snigir ve Sebastian Koch da rol alıyor. Şubat 2013'te Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girdi . vizyona girdikten sonra film, mantıksız aksiyon sekanslarına, sinematografisine, yönetmenliğine, zayıf ve klişe senaryosuna, 98 dakikalık çalışma süresine ve karakterizasyon eksikliğine odaklanan eleştirmenler tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi. Ancak Willis'in performansını ve görsel efektleri övüldü. İşte, Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün konusu ve oyuncuları...

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün konusu nedir?

20 seneden fazladır, New York emniyet güçlerine bağlı olarak hizmet veren ve terörist grupları yok etmesiyle ünlü bir polis olan John McClane, dünyanın dört bir köşesindeki teröristlerin can düşmanıdır. Rus mafya lideri hapisten kaçınca, Rusya’ya giden McClane’in yeraltı dünyasındaki tek bağlantısı Komorov isimli bir adamdır. Amerikalıların sevilmediği bu ülkede, gizli görevde olan McClane, oğlu Jack'i karşısında görünce büyük bir şoka uğrar. Tahmin ettiğinden daha yetenekli olan oğlunun Rus mafyasını köşeye sıkıştırmasına az kalmıştır. Aynı dönem, Sovyet ordu kuvvetleri de kontrolü ele geçirmeye çalışınca baba-oğul, kaçak mafya liderine karşı oldukça sert bir savaşa girecektir.

Haberin Devamı

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün oyuncuları kimler?

Bruce Willis, John McClane olarak

Jai Courtney, CIA Ajanı John "Jack" McClane Jr.

Sebastian Koch, Yuri Komarov olarak

Yulia Snigir, Irina Komarova olarak

Radivoje Bukvić Alik olarak

Sergei Kolesnikov, Viktor Chagarin olarak

Mary Elizabeth Winstead, Lucy McClane olarak

Cole Hauser, CIA Ajanı Mike Collins olarak

Aldis Hodge, Teğmen Foxy olarak, (Hodge daha önce Die Hard with a Vengeance'da Raymond Carver'ı
canlandırdı.)

Amaury Nolasco, Dedektif Murphy rolünde

Güzel Muhabir olarak Megalyn Echikunwoke

Rus Taksi Şoförü olarak Pasha D. Lychnikoff

Roman Luknár, Anton rolünde

MRAP Sürücüsü rolünde Ganxsta Zolee yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!