Zirvenin adı: İnci Taneleri... 8 Mart unutulmadı!

Güncelleme Tarihi:

Zirvenin adı: İnci Taneleri... 8 Mart unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2024 12:00

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim.” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.

Haberin Devamı

ACISINI İÇİNE GÖMEN DİLBER SAHNEDE

İnci Taneleri yayınlanan son bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Yaraları ve acıları ile hastaneden taburcu olan Dilber’i ilk arayan kişi patronu Kamuran oldu ve Dilber’den çalışmasını istedi. Dilber görünen yaralarını makyaj ile kapattı, görünmeyen yaralarının üzerini örttü ve sahneye çıktı. Mikail Yalçın’ın “Bakma Bana” şarkısı ve Yılmaz Erdoğan’ın şiiri eşliğinde gelen bu sahne tüm Türkiye’nin kalbini sızlattı.

Zirvenin adı: İnci Taneleri... 8 Mart unutulmadı

AZEM VE ZERRE’DEN DİLBER’E BÜYÜK SÜRPRİZ

Zahir’in Dilber’e yaptıklarından sonra Azem ve Zerre boş durmadı ve Zahir’in kardeşinin evini buldu. Tek amaçları Dilber’i oğluna kavuşturmak olan ikili hastane çıkışı Dilber’e büyük bir sürpriz yaptı. Ellerinde çiçekler ile oğlunu karşısında gören Dilber, mutluluktan göz yaşlarını tutamadı. Bir anne ve oğlunun kavuşmasının ekrana geldiği bu sahne seyircilerinde yüreğini sızlattı.

Haberin Devamı

Zirvenin adı: İnci Taneleri... 8 Mart unutulmadı

CİHAN GERÇEK HİKAYESİNİ ELİF’E ANLATTI

Elif hastaneden çıkarken karşısında Cihan’ı görünce şok oldu. Cihan Elif’e neden telefonlarını açmadığını sordu, Elif ise Cihan’ı nazikçe reddetti. Cihan gitmek isteyen Elif’i durdurarak gerçek hikayesini dinlemesi için onu ikna etti. Ailesiyle ilgili gerçekleri ilk defa Elif’le paylaşması ikilinin yakınlaşmasını sağladı. Cihan ve Elif ilişkisinin ne şekilde ilerleyeceği ise dizinin yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Zirvenin adı: İnci Taneleri... 8 Mart unutulmadı

TÜM KATEGORİLERDE 1’İNCİ

İnci Taneleri’nin yedinci bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Heyecanın ve temponun bir an olsun düşmediği bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları, şarkıları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

Haberin Devamı

Zirvenin adı: İnci Taneleri... 8 Mart unutulmadı

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Zirvenin adı: İnci Taneleri... 8 Mart unutulmadı

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!