Zengo filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam izleyici ile buluşuyor!

Güncelleme Tarihi:

Zengo filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler Bu akşam izleyici ile buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 15:44

Yönetmenliğini Şahan Gökbakar ve Müge Manuş’un yaptığı, oyuncu kadrosunda Yasemin Sakallıoğlu, Dilşah Demir, Ece İrtem gibi isimlerin yer aldığı Zengo filmi bu akşam Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 2020 yılında vizyona giren komedi filmi izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Zengo filmi, ünlü bir modacı olmanın hayalini kurarken, kendisini büyük bir rekabetin içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Peki, Zengo filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncuları…

Haberin Devamı

ZENGO KONUSU

Genç bir kadın olan Zerrin, yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi ile kendisini bir anda lüks bir hayatın içinde bulur. Sonradan görme olmasının yanı sıra eğlenceli bir kadın olan Zerrin, mahallesindeki kadınlara kendi yaptığı tasarımlarını giydirir. Ünlü bir modacı olmanın hayalini kuran Zerrin, çocukluğundan beri rekabet halinde olduğu Menkibe'nin tasarımlarını çalıp, defile düzenlediğini öğrendiğinde deliye döner. Bunun üzerine genç kadın, terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet'i de yanına alarak, hayatının değişmesine neden olacak zorlu bir maceraya atılır.

ZENGO OYUNCULARI

Yasemin Sakallıoğlu

Dilşah Demir

Ece İrtem

ZENGO FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2020 yılında vizyona giren Zengo filmi çekimleri genel olarak İstanbul Bakırköy'de gerçekleşse de, İstanbul'un farklı ilçelerinde de çekimler yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!