Zalim İstanbul'un yeni bölümünde Şeniz'den Cenk'e büyük itiraf... İşte Zalim İstanbul 31. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbulun yeni bölümünde Şenizden Cenke büyük itiraf...  İşte Zalim İstanbul 31. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2020 19:02

Pazartesi günleri ekranlara gelen Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diziseverlerin karşısına heyecan dolu bir fragmanla gelen Zalim İstanbul'un 31. bölümünde köşkte dengeleri değiştirecek gerçekler ortaya çıkacak. Ekranlara damga vuran Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanında Cenk'in Şeniz'e 'benim babam kim?' sorusunu sorması dikkat çeken gelişmeler arasında. Peki, Zalim İstanbul'da bu hafta başka neler olacak? İşte, Zalim İstanbul 31. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Yayınlandığı günden itibaren ekranlarda fırtınalar estiren Zalim İstanbul 17 Şubat Pazartesi akşamı heyecan dolu bir bölümle sevenlerinin karşısına çıkacak. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Simay Barlas ve Ozan Dolunay'ın rol aldığı Zalim İstanbul'un yeni bölümü öncesi yayınlanan fragmanında Cenk'in hayatta kalabilmek için direnen Cemre'ye Ceren'in bebeğinin babası olduğunu söylemesi damga vurdu. İşte, Zalim İstanbul'un merakla beklenen 31. bölüm fragmanından görüntüler....

ZALİM İSTANBUL'UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Cenk ve Cemre hayatta kalabilmek için direnirken, Cenk son anlarında Cemre’ye gerçekleri itiraf eder. Nedim’in son anda gelen kahramanca hamlesi ise, hem Cenk hem de Cemre için ikinci bir şans doğurur.

Haberin Devamı

Agah, Cemre’yi kaçıranları yakalatmıştır. Adamları sorguya çekerken okların Şeniz’i göstermesi an meselesidir. Öte yandan Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini ikisine de söylemeye kararlıdır. Şeniz, Cemre’nin hiç beklemediği anda onu sevdikleriyle vurmaya hazırlanmaktadır. Cenk ise, Cemre’yi bir kez daha kaybetmemeye kararlıdır ve Cemre'yi şaşkına çevirecek bir hazırlık içindedir.

Bütün bunlar olurken Ceren, üstündeki baskıya daha fazla dayanamaz ve ablasına bebeği hakkında gerçekleri söylemek için harekete geçer.

Oya ise, büyük planını adım adım kurmaktadır. Ufukta, köşkte yaşamaya başlayacak olan gizemli bir misafir görünür.

BAKMADAN GEÇME!