Zalim İstanbul'un son bölümünde Şeniz öldü mü? Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbulun son bölümünde Şeniz öldü mü Zalim İstanbulun yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2020 23:53

Ekranlarda fırtına estiren Zalim İstanbul, yayınlandığı son bölümü ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Zalim İstanbul'un bu haftaki bölümünde Nedim, Şeniz'i öldürmekle gözaltına alındı. Heyecanlı bölüm sonrası Zalim İstanbul 29. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Zalim İstanbul'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, dizinin yeni bölümü ile ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul 27 Ocak akşamı ekranlara geldi. Sorguya alınan Nedim'in şirketin başına geçmesi için Ceren'e vekalet vermesiyle, bu hafta dizide heyecanın dozu arttı. Nefes kesen bölüm sonrası Zalim İstanbul'da haftaya neler olacağı merakla araştırılmaya başlandı. İşte, Zalim İstanbul'un son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nedim, Şeniz'i öldürmekle suçlanır. Agah, nezarethaneye alınan Nedim ile konuşmaya gider. Ona bunu yaptıysa söylemesini rica eder. Ancak Nedim tüm sert tavrıyla Agah'ın karşısında durur.

Damla ve Cenk annelerinin ölümünden Nedim'i sorumlu tutmaktadır. Agah'a karşı cephe alırlar. Cemre ise sonuna kadar Nedim'i savunur. Nedim'in bilerek böyle bir şey yapmayacağına emindir.

Haberin Devamı

Ceren bir teklif ile Nedim'i görmeye gider. Bu görüşmenin sonunda bütün dengeler değişecektir. Zira Nedim o yokken şirketin başına geçmesi için Ceren'e vekalet verir. Agah şok geçirir.

 

BAKMADAN GEÇME!