Zalim İstanbul 39. bölüm tam ve kesintisiz hd izle: Zalim İstanbul finalinde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbul 39. bölüm tam ve kesintisiz hd izle: Zalim İstanbul finalinde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2020 18:41

Zalim İstanbul 39. final bölümüyle 22 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara veda etti. Şeniz ve Ceren'in öldüğü son bölümün ardından Cenk'in Nedim'le arasını düzelmesinin ardından hastalığına yenik düşmesi final bölümüne damga vurdu. Zalim İstanbul final bölümünü izleyemeyenler internetten Zalim İstanbul son bölüm tam ve kesintisiz izleme linkini araştırmaya başladı. İşte, kaçıranlar için Zalim İstanbul 39. bölüm finali tam ve kesintisiz hd izleme linki ve final bölümüne dair ayrıntılar.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul 39. bölümüyle ekranlara veda etti. Sevilen dizinin final bölümünde Civan ve Damla'nın bekledikleri mutluluğa kavuşması ve Umut'un Nedim'le Cemre'ye emanet edilmesi duygusal anlara neden oldu. İşte, Zalim İstanbul final bölümü izleme linki ve 39. bölüm özeti.

ZALİM İSTANBUL FİNALİNDE NELER OLDU?

Cenk, beynindeki tümörden dolayı son anlarını yaşamaktadır. Bu yüzden gerisinde eksik bir şey bırakmamak için hamleler yapar. Öncelikle Nedim ile arasını düzeltiyor. Cemre ile ilgili durumunu netleştiriyor. Son olarak da oğlu Umut ile zaman geçiriyor. Babası Agah ile çocukluğunda anısının bulunmaması içini acıttığı için, kendi oğlunun da böyle bir duruma düşmesini istemiyor. Onunla bir karavan yolculuğuna çıkıyor ve her anını videoya çekiyor. Ölüm zamanı geldiğinde ise, Cenk artık mutludur. Umut, canından çok sevdiği iki insan olan Cemre ve Nedim'e emanettir artık.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!