Yuvamdaki Düşman dizisinin Ceren'i Ece Çeşmioğlu kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Yuvamdaki Düşman dizisinin Cereni Ece Çeşmioğlu kimdir Kaç yaşındadır Nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2018 17:25

Yuvamdaki Düşman dizisinin kadrosunda yer alan Ece Çeşmioğlu'nun özel yaşamı merak konusu oldu. İlk olarak İki Aile dizisiyle yıldızı parlayan Ece Çeşmioğlu, Aslı Tandoğan, Pamir Pekin ve Nebahat Çehre'nin başrollerini paylaştığı Yuvamdaki Düşman'da Ceren karakterine hayat verecek. Peki Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 tarihinde dünyaya geldi. Oyunculuk hayatına Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrollerin paylaştığı 2002 yapımı Çocuklar Duymasın dizisiyle adım attı. Asıl çıkışını İki Aile dizisindeki Ceren rolüyle yapan Ece Çeşmioğlu, bu dizi ardından sırayla şu dizilerin kadrosunda yer aldı:

Eyvah Halam (2008) - Asya
Firar (2011-2012) - Bahar [2]
Öyle Bir Geçer Zaman ki (2012-2013) - Ayça
Yaz'ın Öyküsü (2015) - Yaz [3]
Kalbim Yangın Yeri (2016) - Sevda Günsoy
Muhteşem Yüzyıl Kösem (2016-) - Atike Sultan
Yüz Yüze (2017) - Zeynep

CEREN (ECE ÇEŞMİOĞLU)

Yirmi yedi yaşında, oldukça güzel bir kadındır. Her zaman dış görünümüne, kıyafetlerine dikkat eder. Fakir bir ailede doğup büyümüş, hırslarıyla o aileden kurtulmuş, geçmişini silmek için ismini bile değiştirmiştir. Ruh sağlığı küçük yaşlarda bozulmuş ve ilerlemiştir. Çok zekidir. Bencil ve hırslıdır, istediğini elde etmek için göze alamayacağı şey yoktur! En büyük hayali kaybettiklerini geri almaktır.

BAKMADAN GEÇME!