Yüksek Sosyete final bölümünde neler olacak? İşte Yüksek Sosyete final fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete final bölümünde neler olacak İşte Yüksek Sosyete final fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 13:06

Yüksek Sosyete macerasında sona gelindi, ekran macerasına geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan dizi bugünkü bölümüyle final yapacak. Dizinin final bölümünde Kerem ile Cansu aşkının mutlu sonla bitip bitmeyeceği belli olacak. Peki, Yüksek Sosyete final bölümünde başka neler olacak? Ece ve Mert aşkını neler bekliyor? İşte, Yüksek Sosyete final fragmanı ve finalden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete yayınlanan 26. final bölümü fragmanıyla izleyenlerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşatacak. Ekranların sevilen dizisi Yüksek Sosyete flaş bir karar alarak 26. bölümüyle final yapacağını açıkladı. Aşk dolu dizinin yayınlanan final bölümü fragmanında ilginç dakikalar yaşanacak. Dizinin final bölümünde Kerem ile Cansu ait oldukları yeri bulacak ama bunun için herkes kolay ikna olmayacak. İşte, Yüksek Sosyete 26. final bölümü fragmanı.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Kerem ve Cansu engelleri aşabilecek mi?

Ait oldukları yeri arayan Kerem ve Cansu'nun hikayesi ile başladı Yüksek Sosyete... Karşılarına engeller ve sınavlar çıksa da birbirinden asla vazgeçmeyen iki aşığın hikayesi... Final bölümünde onlar ait olduğu yeri bulacak ama bunun için herkes kolay ikna olmayacak. Cansu ve Kerem aşkının en büyük engeli olan Süreyya, geçmişten gelen birinin kalbini aralamasıyla aşkın büyüsüne inanacak. Ece ve Mert aşkında sürpriz bir gelişme yaşanacak. Bedia ve Ece'yi bir acı, ortak noktada buluşturacak. Süreyya ve Levent aşkı içinse artık hiçbir engel kalmayacak... En sonunda ise aşk; zengin fakir ayrımı yapmadan, umudun olduğu bir aile sofrasında tüm kahramanlarımızı bir araya getirecek.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cansu ve Kerem, ailelerini karşılarına alıp aşklarının peşinden gitmeye karar verirler. Koran Ailesi onları ayırmak için planlar yaparken, Özkan Ailesi tamamen sırtını dönmüştür. Artık bu savaşta yalnızca ikisi vardır. Öte yandan Ece ve Mert arasındaki bütün sırlar ortaya çıkar. Ece, Bedia Hanım'la yüzleşmeye gider. Metin'in hamlesiyle ölümle burun buruna gelen Levent ve Süreyya içinse artık her şey çok daha nettir. Süreyya sonunda kalbinin sesini dinler. 

 

BAKMADAN GEÇME!