Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanında Cansu o hareketi yapacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanında Cansu o hareketi yapacak mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 09:50

Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanı takipçiler tarafından merakla bekleniyor. Cansu'nun ablası ile Kerem'i ayı odada sarmaş dolaş görmesi olayların fitilini ateşleyecektir. Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanında artık her şeyi içinde yaşamaktansa dışarı vurmak gerektiğini düşünen Cansu, arabanın önünde kendisini siper eden Kerem'i ezecek midir? İşte merakla beklenen Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanında her şeyi göze alarak hayatlarına yön çizmek isteyen Kerem ve Cansu, ailelerine rest çekmek bir yana, ilişkilerinden olmak üzeredirler. Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanı diğer taraftan Bedia ile yüzleşen Ece'nin Mert'ten duyduklarından sonra yeni bir yol çizmesine tanık edecek. Aralarındaki ilişkinin Bedia nedeniyle son bulmasını hazmedemeyen Ece, Mert'in de bunu istemediğini düşünerek Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanında buna bir son vermeye çalışacak mıdır? 

Yüksek Sosyete 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı an haberimizin içerisinden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu ve Kerem, ailelerini karşılarına alıp aşklarının peşinden gitmeye karar verirler. Koran Ailesi onları ayırmak için planlar yaparken, Özkan Ailesi tamamen sırtını dönmüştür. Artık bu savaşta yalnızca ikisi vardır. Öte yandan Ece ve Mert arasındaki bütün sırlar ortaya çıkar. Ece, Bedia Hanım'la yüzleşmeye gider. Metin'in hamlesiyle ölümle burun buruna gelen Levent ve Süreyya içinse artık her şey çok daha nettir. Süreyya sonunda kalbinin sesini dinler.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem'in itirafı Cansu'yu darmadağın etse de aşkın gücü yollarını tekrar birleştirir. Ancak onları bekleyen son bir sınav daha vardır; Süreyya'nın iki aileyi karşı karşıya getirme planı. Bedia; sonunda ikna olduğu ameliyata girer ancak durumu hala çok risklidir. Mert, Ece'ye hiçbir şey anlatamaz. Ece, Mert'in bu durumundan şüphelenir ve iki aşık arasında bir hesaplaşma yaşanır. Süreyya, Levent'ten kaçmaya çalışır ama ona olan zaafı ikiliyi tekrar bir araya getirir. Ancak bu karşılaşmalar ne kadar masum olsa da onları adım adım izleyen biri vardır.

BAKMADAN GEÇME!