Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanı ile ilişkilerde dengeler bozuluyor

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanı ile ilişkilerde dengeler bozuluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 15:14

Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanı mutlu ilerleyen ilişkilere darbe vuracak bir gelişme ile ekrana gelecek. Romantizmin doruklarına ulaştıran Yüksek Sosyete, 24. bölüm fragmanı ile etkileyici sahnelerin sinyalini verdi. Süreyya'nın artık Metin'den boşanmak istediğini söylemesi sert rüzgarlar esmesine neden olacaktır. Kerem ile Cansu'nun arasındaki ilişki ise itirafçılık konusu nedeniyle sekteye uğrayacaktır. Diğer taraftan Mert, babaannesinin yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle Ece'yi terk edip eve kesin dönüş yapmakta kararlıdır. İşte Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanında Kerem'in babasını savcılığa şikayet ettiğini duyan Cansu, her şeyi silip atacakken bir şokun içerisine girmiştir. Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanında yer alan bir diğer detay ise Mert'in babaannesi için Ece'yi terk etmek zorunda kalmasıdır. Ölüm döşeğindeki babaannesinin arzularını yerine getirmek için çabalarda bulunan Kerem, Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanında artık gerçek mutluluğa ara vererek babaannesine dönecektir.

Yüksek Sosyete yürekleri ısıtacak, kalplere dokunacak sahneler izleyicilerle buluşacak. Süreyya'nın artık Metin'den tamamen boşanmak istemesi, Levent tarafından olumlu karşılanmıştır. Buna karşılık Metin boş durmayacaktır. Yüksek Sosyete 23. bölüm fragmanı, Cansu ile Kerem arasındaki ilişkiye bir darbe daha vurulmasına neden olacak. Kerem'in içten tavırlarına sıcak bir yaklaşım sergileyen Cansu, babasının hüküm giymesinde Kerem'in rol oynadığını duyunca işler sarpa saracaktır. Diğer taraftan Mert, ölüm döşeğindeki babannesini mutlu edebilmek için Ece'yi geride bırakarak eve geri dönme kararı alacaktır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Cansu, Kerem'in tavırlarından şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Fakat bu takip onu hiç bilmediği bir gerçekle karşılaştırır. Cansu; Kerem'in onun için yaptığı büyük bir fedakarlığı öğrenir ve bu iyiliğe kendi imkanlarını kullanarak karşılık verir. Ancak Cansu'nun bu hareketi Kerem'i Süreyya'nın hedefi haline getirir. Artık Süreyya'nın tek bir amacı vardır; Cansu ve Kerem'i ayırmak. Bu sırada hastalığıyla boğuşan Bedia, oldukça riskli bir ameliyata girmelidir ama ikna olmaz. Mert hem babaannesinin yanında olmaya hem de Ece'ye hiçbir şey hissettirmemeye çalışır. Levent ve Süreyya cephesinde ise; Cansu Levent'e sürpriz bir ziyarette bulunur. Diğer yandan Metin ve Levent kozlarını paylaşır ama bu durum Süreyya için işleri daha da zorlaştıracaktır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu bütün olanlara rağmen aşkını seçse de Kerem büyük bir yol ayrımındadır. Tam bu sırada Koran Ailesi'nden gelen acımasız hamle onu daha büyük bir çıkmaza sokar. Şimdi Kerem; her şeyi geride bırakıp aşkın peşinden mi, yoksa ona yapılanları ödetmek için davasının peşinden mi gidecek? Bedia'nın kötüye giden sağlık durumu ise Mert'i ikilemde bırakır. Olanlardan habersiz Ece ise Mert'i mutlu etmek için dörtlümüzü bir araya getirecek bir aile sofrası hazırlar. Öte yandan Levent ile ilişkisinin daha büyük felaketlere yol açacağını düşünen Süreyya, oldukça zor bir karar alır.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!