Yüksek Sosyete yayınlanan yeni bölüm fragmanında şoke eden ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete yayınlanan yeni bölüm fragmanında şoke eden ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 16:35

Yüksek sosyete yayınlanan yeni bölüm öncesi 22. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça duygusal bir bölüm yaşatacak. Ekranların hareketli ve sevilen dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanan ayrılık diziye damgasını vuracak. Yeni bölümde Mert, Ece'den ayrılmak zorunda kalacak. Bedia'nın kötüye giden sağlık sorunu nedeniyle Mert'e verdiği istek herkesi oldukça üzecek. İşte, Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanı yine çok heyecanlandıracak. Cansu'nun tam her şey yoluna girdi düşüncesi oluşurken olaylar sarpa sarmıştır. Koran ailesi Metin'in hapse girme nedenini Kerem'e bağlamıştır. Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanında Mert'in ise düzenli giden hayatı, Bedia faktörü nedeniyle yine karalar bağlayacaktır. İşte Yüksek Sosyete 22. bölüm fragmanı ve fazlası için detaylar

22. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Cansu bütün olanlara rağmen aşkını seçse de Kerem büyük bir yol ayrımındadır. Tam bu sırada Koran Ailesi'nden gelen acımasız hamle onu daha büyük bir çıkmaza sokar. Şimdi Kerem; her şeyi geride bırakıp aşkın peşinden mi, yoksa ona yapılanları ödetmek için davasının peşinden mi gidecek? Bedia'nın kötüye giden sağlık durumu ise Mert'i ikilemde bırakır. Olanlardan habersiz Ece ise Mert'i mutlu etmek için dörtlümüzü bir araya getirecek bir aile sofrası hazırlar. Öte yandan Levent ile ilişkisinin daha büyük felaketlere yol açacağını düşünen Süreyya, oldukça zor bir karar alır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Metin'in başının derde girmesiyle Cansu ve Kerem arasında esen barışma rüzgarları sekteye uğrar. Cansu, babasını ihbar edenin kim olduğunu merak eder ve Kerem'den şüphelenir. Bu şüphe; Kerem ve Cansu arasında büyük bir hesaplaşmanın ilk adımı olur. Diğer yandan magazinin bu skandala ilgisi, Mert ve Ece ilişkisini derinden etkiler. Mert'in verdiği ani bir karar Bedia, Mert ve Ece arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Levent ve Metin arasındaki savaşın bedelini artık Süreyya ödemektedir. Levent ve Süreyya için ilişkilerinin yönünü belirleyecek bir yüzleşmenin zamanı gelmiştir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!