Yeter dizisi yeni bölüm öncesi yayınlanan 38. bölüm fragmanında Yekta küllerinden doğuyor!

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi yeni bölüm öncesi yayınlanan 38. bölüm fragmanında Yekta küllerinden doğuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 16:26

Yeter dizisi yayınlanan yeni bölüm öncesi fragmanıyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından soluksuz takip edilen dizisi Yeter yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölüme Yekta damgasını vuracak. Yeni bölümde Yekta evinde bir parti verir. Onu cezaevine yollayan herkes oradadır. Yekta'nın küllerinden doğuşuna biraz endişeyle şahit olurlar. Onun herkesle tek tek hesaplaşacağının farkındadırlar. İşte, Yeter dizisi 38. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Yeter dizisi 38. bölüm fragmanında yaşadığı sıkıntıları bir kenara bırakan Yekta, artık intikam için bazı girişimlerde bulunmaya karar vermiştir. Yeter dizisi 38. bölüm fragmanınna cezaevinde yaşamış olduğu sıkıntılarla ilgili kitap yazan Yekta, bu kitabın tanıtım gecesine tüm dost bildiklerini çağırmıştır. Asıl amaç ise dost bildiklerine gereken dersi vermektir. İşte merakla beklenen Yeter dizisi 38. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi merak edilen baız bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yeter dizisi yeni bölümüne; Hapishane günlerini çok iyi değerlendirmiş olan Yekta, hayat hikâyesini anlattığı kitabının tanıtımı için evinde bir parti verir. Onu cezaevine yollayan herkes oradadır. Yekta'nın küllerinden doğuşuna biraz endişeyle şahit olurlar. Onun herkesle tek tek hesaplaşacağının farkındadırlar.
Ancak bu konuda sıranın kendilerine gelmesini beklemekten başka yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Yekta bu intikam yolculuğuna kimle başlayacağını çoktan seçmiştir. Onunla işi bittiğinde, geriye ne evi, ne işi, ne hayalleri, ne de kendine güveni kalacaktır. Kitabın önsözünde kinayeli bir şekilde teşekkür edilmemiş tek kişi Miray'dır. Yekta ona mesajını kitabın içinde gizli bir cümleyle vermiştir. Acaba Miray onun için geç olmadan bu mesajı bulabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yeter dizisi son bölüm fragmanında karısının kim tarafından infaz edildiğini öğrenmeye çalışan Yekta, bu uğurda her yolun mübah olduğunu etrafındakilere de yansıtmıştır. Dolayısıyla onun için öncelik bu işi gerçekleştirilen kişinin yakalanmasıdır. Bu kişinin yakalandığına dair telefon alan Yekta, anında olay yerine gider. Bunun kim olduğunu sorduğunda ise en yakınındaki kişi olduğu cevabını alır. Darp edilen adamın yüzünü açtında ise gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırır. Çünkü gördüğü bu yüz Yılmaz'a aittir. Yekta bu infazı yapanın Yılmaz olduğuna inanmaz ve bu iftirayı atan kişinin peşine düşer. Bunun sonucunda karşılaştığı kişi ise şaşırtıcıdır.

Haberin Devamı

Yılmaz'ın Atlas tarafından vurulmasıyla bütün aile perişan olurken, Handan onu ne kadar sevdiğini ve kaybetmekten korktuğunu anlar. Bu olay Yekta ve Atlas arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Yekta eline geçen bu kozu en iyi şekilde kullanmaya kararlıdır. Yekta'nın evlenme teklifini reddetmiş olan Miray, onu yakından tanıma fırsatı bulduğunu zanneder. Çocuklarla birlikte bir dağ evinde geçirdikleri hafta sonu ikiliyi yakınlaştırır. Ve Miray adım adım Yekta'nın istediği noktaya doğru çekilmeye başlar. Öte yandan İdil'in baştan beri Yekta'dan vazgeçemediğini fark eden Gökhan, büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Bir an önce bu evliliği bitirmek isterken, İdil tarafından bir anlamda esir alınır.

BAKMADAN GEÇME!