Yeter 40. final bölümü şok bir şekilde sonlandı!

Güncelleme Tarihi:

Yeter 40. final bölümü şok bir şekilde sonlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 10:18

Yeter dizisi 40. final bölümü ile ekranlara veda etti. Tüm düğümlerin çözüldüğü, her şeyin bir sona ulaştığı Yeter dizisi 40. final bölümünde Yekta hakettiğini sonunda görüyor. İşte merakla beklenen Yeter dizisi 40. final bölümü ve detayları

Haberin Devamı

Yeter dizisi 40. final bölümü fragmanında Yekta akıl hastanesine yatırılıyor. Her zaman olduğu gibi yine planlar içerisinde olan Yekta, akıl hastası numarasıyla kardeşi Yılmaz'ı öldürmeye yeltenecek. Doktorların hastaneden çıkmasına onay verdiği Yekta Yeter dizisi 40. final bölümünde yine pes etmeyeceğini vurguladı. İşte izleyemeyenler için Yeter dizisi 40. bölümü

Yeter 40. final bölümü şok bir şekilde sonlandı

 

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Atlas ve Yılmaz, Yekta'yı köşeye sıkıştırmanın bir yolunu bulur. Yekta da bunun üzerine karşı saldırıya geçer. Atlas'ı tek bir hamlede bitirmeye kararlıdır. Ama hesaba katmadığı Yılmaz'ın Atlas'a duyduğu vefa borcudur. Yılmaz kendini yol ayırımında bulur. Atacağı adım herkesin hayatını alt üst edecektir. Handan'ı ve oğlunu kaybedeceğinin de farkındadır. Herkesin kaderi onun ellerindedir. Kararını verir ve bütün taşlar Yekta'nın üzerine doğru devrilmeye başlar. Ancak Yekta gibi insanlar için her son bir başlangıçtır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Miray'ı cezalandırarak hayatından çıkaran Yekta, annesiz de aile olabileceklerini ispatlamaya kararlıdır. Ancak bunun için önce bozulan düzeni yeniden kurmalıdır.

Tam da bu aşamada Duru'nun okulundan bir telefon gelir. Öğrenecekleri Yekta için utanç vericidir.

Diğer yandan Kaan'ın da sınav sonuçları açıklanır. Tam da Yekta'nın istediği ve Kaan'ın gerçekten hak ettiği gibi baştan aşağıya zayıftır.

Yekta iki çocuğunu da, disipline etmek için ciddi kararlar alır. Bu artık onunla çocuklar arasında kazananı belli bir savaştır.

İçerde geçirdiği bir yılın faturası önündedir ve bu faturayı o değil; neden olanlar ödeyecektir. En başta onu tehditle hapse yollayan Atlas.

Öte yandan Zahide ondan saklanan büyük gerçeği öğrenmeye adım adım yaklaşır. Selçuk bebek gerçekten onun torunu mudur?

BAKMADAN GEÇME!