Yeter dizisi son bölümünde kimsenin beklemediği son! 35. bölüm fragmanı yayında

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi son bölümünde kimsenin beklemediği son 35. bölüm fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 10:00

Yeter dizisi 35. bölüm fragmanı sevenlerini biraz üzecek. Dizinin başkarakterlerinden Aylin'in havuzda boğularak can vermesi tüm izleyenleri şoka uğrattı. Yeter dizisi 35. bölüm fragmanında Yekta ile arasında hiçbir zaman aşk ilişkisi olmayan Aylin, bir kurtuluş yöntemi olarak havuzda intihar etmeyi mi tercih etti? Onlarca sorun ile baş başa kalan Yekta için çocukların sorumluluğunu almak ekstra zorluk olacaktır. İşte tüm bunların yaşanacağı Yeter dizisi 35. bölüm fragmanı ve bölüm detayları

Haberin Devamı

Yeter dizisi son bölümünde Aylin şoku! Başlarından dert eksilmeyen Harmanlı ailesi, son olarak Aylin'in ölümü ile büyük bir şok yaşıyor. Aile toplantısı esnasında Yekta'nın adamlarından birinin Aylin'in öldüğünü söylemesi telaşa sebep olur. Telaşla havuz başına giden Yekta, Aylin'in boğularak hayatını kaybettiğini görür. Bu durum herkesi üzerken Duru ve Kaan'ın ayrı bir üzülmesine sebep olmuştur. Yeter dizisi yayınlanan 35. bölüm fragmanı ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Yeter dizisi 34. bölüm ile Yekta'nın yaşayacağı sıkıntılar izleyicilere yansıyacak. Oğlu Tayfun'u kaybeden Atlas, Zafer'i yakın takiple izlemektedir. Yeter dizisi 34. bölümde Zafer'in oğlunu öldürdüğüne kanaat getiren Atlas, Zafer'i yol ortasında vuran kişi midir? Bu durumla birlikte Yekta'nın gözleri oğlu Kaan'ın üzerine dönmüştür. Oğlunun Atlas tarafından infaz edileceği korkusunu yaşayan Yekta'nın etekleri tutuşmuştur. Son zamanlarda yaşadığı büyük olayların şokunu atlatamayan Harmanlı ailesini yeni bir sıkıntı daha beklemektedir. İşte Yeter dizisi 34. bölüm detayları

Haberin Devamı

Yeter 34. bölümünde; Harmanlı ailesinin evinde yine kara bulutlar dolaşmaktadır. O gece evde yaşanan gizemli olayın ardından gelen bir haber ile Yekta ve diğerleri daha bu şoku atlatamadan, Zafer'in sokak ortasında kalbinden vurulduğu haberiyle dehşete düşerler. Olaylarla ilgili bütün deliller, şüpheleri Atlas ve oğlu Tayfun'un üzerinde yoğunlaştırır. Atlas gözaltına alınır. Tayfun kayıptır ve Yekta'nın hayatı tehlikededir. Kalbi durduğunda gördüğü rüyanın anlamını çözen Yekta'yı asıl dehşete düşüren ise; Atlas'ın kaybettiği küçük oğluna karşılık Kaan'a zarar verme ihtimalidir.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yekta'nın özlem dolu ve anlayışlı tavrı Aylin'i allak bullak eder. Verdiği ölüm emrinin arkasında durmakta zorlanır. Bir yandan da Yekta samimi mi yoksa ondan şüphelendiği için oyun mu oynuyor, emin olamaz. Aylin'in bir kere daha hiçbir şey kaybetmeden eski hayatına dönmesi Zahide, Filiz, Handan ve Yılmaz'ı deliye döndürürken; İdil ise paniğe kapılır. Zehirlenme konusunun tekrar gündeme gelmesi kaçınılmazdır. Diğer yandan İdil kendi hayatıyla ilgili bir mucizeyi yaşamaktadır ancak Aylin'in varlığı yüzünden sevincini paylaşamaz. Yekta; Duru'yu getirmesi için Aylin'i ikna etmeye çalışırken; bir yanda da ona yardım eden adamın kim olduğunu araştırmaktadır. Bütün ipuçları onu Atlas'a götürür. Düşmanının kim olduğunu artık bilmektedir. Ya onunla yüzleşecek ya da aylardır yaşadığı bu cehennem azabının hesabını soracaktır. Kendini bir yol ayrımında bulur. Eski Yekta olmak için çok fazla nedeni vardır. Aylin, olayları kontrol etmeye çalışırken çevresini saran nefret çemberi de gitgide daralmaktadır.

DİZİNİN GENEL KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!