Yeni sezona yeni temalar

Güncelleme Tarihi:

Yeni sezona yeni temalar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 16:29

Kış ortasında ekrana gelmeye başlayacak dizilerde, alışkın olduğumuz aşk, mafya, ağa temalarından farklı trendler göze çarpıyor. Özellikle spor dizileri sezonun rengini belirleyecek.

Haberin Devamı

Tarık Akan’ın izinde...
Adı Efsane

Kanal D, sezonun spor dizisi trendine öncülük ediyor. Aralık sonuna doğru başlaması beklenen ‘Adı Efsane’de Erdal Beşikçioğlu’nu kızları için mücadele veren basketbol koçu rolünde izleyeceğiz. 2000’lerin başında ‘Koçum Benim’de Tarık Akan’a hayran olmuştuk. Beşikçioğlu yine ‘Beyaz Gölge’den esinlenen dizide Akan’ın bıraktığı dev boşluğu doldurmaya çalışacak. Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer dizinin diğer yıldızları.

Beklentiler çok yüksek
Kırlangıç Fırtınası
Ekranında sinema tedrisatından geçmiş ödüllü yönetmenlere pek rastlamıyoruz. Fox TV’nin yeni projesi Özcan Alper’i (‘Sonbahar’, ‘Rüzgarın Hatıraları’) yönetmen koltuğuna oturtarak beklentileri yükseltti. Meltem Cumbul ve Fikret Kuşkan 14 yıl sonra yeniden birlikte kamera karşısında olacak. Nevşehir’de çekilen dizinin ocakta yayına girmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Babasını öldüren adamın kızına âşık
Bu Şehir Arkandan Gelecek
Bu sezon boksörlerin savaşında mavi köşede Kerem Bürsin, kırmızı köşede Tolgahan Sayışman var. Bürsin, 20 yıl sonra acı hatıralarla bıraktığı İstanbul’a dönen bir gemici rolünde. Yük gemilerinde bahisle boks yapıyor. Annesi gözleri önünde öldürülmüş ve o tabii ki öldüren adamın kızına âşık oluyor. Başta Saadet Işıl Aksoy’un canlandıracağı söylenen Pelin karakteri için Leyla Lydya Tuğutlu’yla anlaşıldığı, dizinin yakında ATV’de başlayacağı konuşuluyor.

O da boks eldivenleriyle...
Şampiyon
Tolgahan Sayışman ‘Asla Vazgeçmem’den yeni ayrıldığı için Kerem Bürsin kadar kas yapma fırsatı buldu mu bilemiyoruz ama o da bu sezon boks eldivenleriyle kamera karşısında. Sayışman’ın Instagram hesabından anladığımıza göre dizi için en son ‘Survivor’da yarışan profesyonel dövüşçü İbrahim Giydirir’le çalışıyor. Star TV’de yayınlanması beklenen dizide Sayışman’a eşlik etmesi için Özge Özpirinçci’yle görüşülüyor.

2017’de izleyeceğimiz en farklı şey
2050 Kod
Televizyonda bilim kurgu kültürümüz ‘Uzaylı Zekiye’yle başlayıp ‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’ gibi garipliklere doğru gidiyor. TRT’nin merak uyandıran iddialı bilim kurgu projesi, ilk kez bu türe saygı göstererek ciddi bir iş çıkarmayı hedefliyor. 2050’nin İstanbul’unda geçecek dizi, şimdilik 13’er bölümden iki sezon planlanmış. Kanalın dev platolara yatırım yaptığı konuşuluyor. İyi olur mu bilinmez ama 2017’de izleyeceğimiz en farklı şey olacağı kesin.

BAKMADAN GEÇME!