Yeni kötülerimiz hayırlı olsun

Güncelleme Tarihi:

Yeni kötülerimiz hayırlı olsun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 10:51

Bu hafta ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Deniz Çakır ve Sanem Çelik yan yana geldiğinde seyirci Meryem ve Ceylan’ı değil, ekranda kötülüğün tarihini yazmış iki karakteri, Ferhunde ve Kara Melek’i gördü o sahnede. Kötüler ekranda da hayatta da her zaman iyilerden daha popüler ve unutulmaz. İşte ekranın en taze kötüleri...

Haberin Devamı

NEVROTİK KÖTÜ

Yeni kötülerimiz hayırlı olsun


‘Paramparça’da Asuman (Mine Tugay). Pasif agresifler kraliçesi. Sahip olduklarının kıymetini bilmek yerine başkalarında olan onda niye yok diye dövünen, kendini daima mağdur hisseden ve gösteren, kötülük ittifakında üstüne olmayan, yok yere veryansın ustası. Kullandığı ilaçlar içini de acıtmış. (Star, pazartesi, 20:00)

 

‘KUTSAL’ KÖTÜ

Yeni kötülerimiz hayırlı olsun


‘Babam ve Ailesi’nde Macide (Emel Göksu). Oğlunun sevdiği kızla evlenmesini engelleyerek bir ömür mutsuz olmasına yol açmış, onay verdiği gelinine de dünyayı dar etmiş. Şimdi de kimseye ikinci bahar yaşatmak niyetinde değil. Sorsak ‘annelik içgüdüsü’ der. Ah bu kutsal annelik! (Kanal D, pazartesi, 20:00)

 

Haberin Devamı

DÜRÜST KÖTÜ

Yeni kötülerimiz hayırlı olsun


‘EDHO’da Ceylan (Sanem Çelik) oyuna yeni girdi ve girdiğinin 15. dakikasında Hızır’ın gömleğini çıkarmış, yarasına pansuman yapıyordu.”Bu sefer acıtmaya geldim” dedi. Meryem’e “Maviş’i benden aldın, büyük aşkımı çaldın” dedi. “Alırım Hızır’ı elinden” dedi. Daha ne desin? Dürüst işte. (atv, salı, 20:00)

 

SİNSİ KÖTÜ

Yeni kötülerimiz hayırlı olsun


‘Bodrum Masalı’nda Gözde (Toprak Sağlam). İkinci kadın olduğun için yıllar boyunca diş bilediğin birinci kadının burnunun dibine taşın. Yetmedi, kadınla arkadaşlık kur, kalbine gir. Kocayı sepetlemesi için elinden geleni yap. Gözde gece yumruğu tuzlayıp, sabah vuran cinsten. (Kanal D, perşembe, 20:00)

 

Haberin Devamı

TEKNOLOJİK KÖTÜ

Yeni kötülerimiz hayırlı olsun


‘Arkadaşlar İyidir’de Gizem (Su Kutlu), intikamını almak ve çocukluk arkadaşı Seda’ya hayatı zehir etmek için her tür teknolojik imkânı kullanıyor. Ses ve görüntü kaydedip montajlamalar, izi sürülmeyecek telefonlar edinmeler, insan takip eden uygulamalar kullanmalar... Yok, yok Gizem’de... (Show Tv, pazar, 20:00)

 

Yeni kötülerimiz hayırlı olsun

 

Seks araştırmacıları William Masters ve Virginia Johnson’ın hayatlarını ve araştırmalarını konu edinen ‘Masters of Sex’in dördüncü ve yeni sezonu başlıyor. Kendilerini cinsel devrimin beklenmedik liderleri olarak bulan ikiliyi bu sezon depresyondan alkolizme uzanan yelpazede çeşitli sorunlar bekliyor. (DiziSmart Platin, pazar, 24.00) 

 

Haberin Devamı

HAFTANIN SEÇKİSİ 

Yemek: Memet Özer ile Mutfakta (Fox, haftaiçi her gün, 15:00)
Film: Polis (MovieSmart Fest, çarşamba, 23:15)
Kült dizi: Seinfeld 7. ve 8. sezonlar (DiziSmart Premium, haftaiçi her gün, 23:00)
Belgesel dizi: Besin Tedavisi (TLC, perşembe, 15:30)
Müzik: Anılar - Ümit Besen (TRT Müzik, perşembe, 23:00)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!