Yeni dizi ‘Bir Küçük Gün Işığı’ başlıyor! Bir Küçük Gün Işığı Elif kim? Seray Kaya kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Yeni dizi ‘Bir Küçük Gün Işığı’ başlıyor Bir Küçük Gün Işığı Elif kim Seray Kaya kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 14:36

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak'ın oturduğu 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisi ekran macerasına başlıyor. Oyuncuları merak edilen dizinin başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay paylaşıyor. Seray Kaya dizide Elif karakterine hayat verecek. Peki, Bir Küçük Gün Işığı Elif kimdir, nasıl bir karakter? Seray Kaya kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

Yeni dizi Bir Küçük Gün Işığı, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif'in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır. Dizide Elif karakterine ise güzel oyuncu Seray Kaya hayat veriyor.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI ELİF KİM?

Elif, organizasyon şirketi sahibi, düşünceli, nazik ve yetenekli bir kadın. Aşk dolu evliliği ve sıfırdan var ettiği başarılı bir kariyeri vardır. Elif'in kusursuz hayatı kara bir haberle tepetaklak olur. Tüm ezberleri bozulup her şeye yeniden başlamak zorunda kalırken minik bir mucize, Elif'in karanlık hayatını gün ışığına çıkarır.

Haberin Devamı

SERAY KAYA KİMDİR?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa 2012’de “Huzur Sokağı” isimli diziyle başlayan Seray Kaya ‘’Kocamın Ailesi’’ dizisindeki ‘Kırmızı Şapkalı Kız’ rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından “Gülümse Yeter” dizisinde rol aldı. Sonrasında ’Kadın’ dizisinde başarıyla canlandırdığı Şirin karakteriyle uluslararası bir başarı yakaladı. İlk sinema filmi “Türkler Geliyor” projesinde Maria karakterine ve ardından “Kuruluş Osman” dizisinde Lena karakterine hayat vermiştir. 2021 yılında FOX tv'de yayınlanan Mahkum dizisinde avukat “Cemre” karakterine hayat veren Seray Kaya, şimdilerde yeni dizi Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i olarak izleyiciyle buluşuyor.

Seray Kaya'nın Oynadığı Diziler

Bir Küçük Gün Işığı/ Elif/ 2022

Mahkum / Cemre Uysal / 2021

Kuruluş Osman / Lena Hatun 2020-2021

Kadın / Şirin Sarıkadı / 2017-2020

Gülümse Yeter / Gül Özdemir / 2016

Kocamın Ailesi / Miray / 2014-2015

Huzur Sokağı / Rezzan / 2012

BAKMADAN GEÇME!