Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz'de bu hafta kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu Yemekteyizde bu hafta kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2020 19:31

Hafta içi her gün aynı saate izleyicilerle buluşan Yemekteyiz'in, 28 Şubat Cuma akşamı yapılması beklenen finali bugüne kalmıştı. 24-28 Şubat haftası boyunca kıyasıya mücadele eden 5 yarışmacıdan kimin birinci olarak büyük ödüle sahip olduğu, Seda Sayan'ın açıklamasının ardından belli oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemekteyiz'de bu hafta kim kazandı?

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği Yemekteyiz'de bu hafta hangi ismin birinci olduğu açıklandı. Mutfakta tüm hünerlerini sergileyerek yarışan yarışmacılardan bir kişi toplamda en fazla puanı alarak zirveye oturdu. İşte, Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi olan o isim...

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Yemeketeyiz'de 24-28 Şubat haftasıın birincisi Levent Bey oldu. Levent Bey toplamda 23 puan topladı.

İkinci gün yarışan Cennet Hocamuradova toplamda 18 puan alarak haftayı beşinci yani son sırada tamamladı. Cemile Acar da 19 puan alarak haftanın dördüncüsü oldu. Birinci gün yarışmacısı Gönül Erşahin toplamda 21 puan elde ederek haftanın üçüncüsü oldu.

Son gün yarışan Betül Kaya ise 22 puan alarak haftayı ikinci sırada noktaladı.

Seda Sayan'ın verdiği 8 ve yarışmacılardan gelen 15 puanla toplamda 23 puan toplayan Levent Sürücü, haftanın birincisi ve büyük ödülün sahibi oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!