Yemekteyiz Nur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz ikinci gün yarışmacısı Nur Döne Kebapcı nereli, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz Nur kimdir Zuhal Topalla Yemekteyiz ikinci gün yarışmacısı Nur Döne Kebapcı nereli, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2023 17:56

Yemekteyiz Nur, hafta içi her gün izleyiciyle buluşan programın ikinci gün yarışmacısı. Programa katılan yarışmacılar her gün özenle hazırladığı menüsünü konuklarının beğenisine sunarak en yüksek puanı almak için mücadele ediyor. Hafta boyunca en yüksek puanı alan isim 75 bin TL ödülün de sahibi oluyor. Peki Yemekteyiz Nur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Nur Döne Kebapcı nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Yemekteyiz Nur yeni haftanın yarışmacılarından biri. Programı izleyenler Nur Döne Kebapcı hakkında bilgileri merak ediyor. Yemekteyiz Nur, hazırladığı menü ile terbiyeli etli çorba, Etli çiğ köfte, patlıcan kebabı, lavaş, domatesli bulgur pilavı, çoban salata ve fıstıklı kadayıf tatlısını misafirlerine sundu. Peki Yemekteyiz Nur kimdir, nereli, kaç yaşında?

YEMEKTEYİZ NUR KİMDİR?

Yemekteyiz yarışmacısı Nur Döne Kebapcı aslen Gaziantepli. 28 yaşındaki yarışmacı güzellik uzmanı olarak çalışıyor. Geleneksel lezzetler konusunda rakip tanımayan Nur Döne Kebapcı, elinin lezzetine güvendiğini belirtti.

BAKMADAN GEÇME!