Yemekteyiz birincisi kim oldu? 27 Mart Yemekteyiz kazananı ve puan durumu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz birincisi kim oldu 27 Mart Yemekteyiz kazananı ve puan durumu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2020 21:12

Seda Sayan'ın sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de haftanın finali gerçekleşti. 27 Mart Cuma akşamı yapılan Yemekteyiz'in finalinde, Cuma Bey misafirlerini en iyi menüyle konuk etti. Cuma Bey'in masasında karşı karşıya gelen yarışmacılar kısa süre tartışma yaşayarak sofrada tansiyonu yükseltti. Tadım bölümünün ardından ise en yüksek puanı alan bir yarışmacı Yemekteyiz kazananı oldu. Peki, Yemekteyiz birincisi kim oldu? Yemekteyiz'de en yüksek puanı kim aldı? İşte, 27 Mart Yemekteyiz kazananı ve Yemekteyiz puan durumu.

Haberin Devamı

Hafta içi her gün aynı saate izleyicilerle buluşan Yemekteyiz'de 23 27 Mart haftası maratonu sona erdi.  5 yarışmacıdan kimin birinci olarak büyük ödüle sahip olduğu merak edilirken, cuma akşamı gerçekleşen Yemekteyiz haftanın finalinde kazanan isim netleşti. Peki, bu hafta Yemekteyiz birincisi kim oldu? Yemekteyiz'de kim kazandı? İşte, Yemekteyiz kazananı.

YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

İlgi gören yemek yarışması Seda Sayan ile Yemekteyiz haftanın finalinde kazanan yarışmacı, yapılan puanlamanın ardından belli oldu. 23 27 Mart haftasında Yemekteyiz'de yarışmacılar, ödülü kazanmak için kendi hünerlerini gösterdi.

Seda Sayan tarafından yapılan açıklamada Yemekteyiz'de haftanın birincisi 25 puanla Cuma bey ve Sonya Hanım oldu. Böylece iki yarışmacı 10 bin TL değerindeki para ödülünü bölüştü. 

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLERDİ?

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları,  Canan Hanım,  Sevda Hanım, Halime Hanım,  Sonya Hanım ve Cuma Bey olmuştu.

BAKMADAN GEÇME!