Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte haftanın kazananı

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu İşte haftanın kazananı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2019 16:25

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz yarışmasında 18-22 Şubat haftasının finali yapıldı. Beş gün boyunca yaptıkları yemeklerle kıyasıya yarışan yarışmacılar arasında hangi ismin kaç puan aldığı ve haftayı birinci olarak bitiren yarışmacının kim olduğu belli oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Yemekteyiz'de haftanın birincisi ve 10 bin liralık ödülün sahibi belli oldu. Mutfakta maharetlerine güvenen birbirinden iddialı 5 isimin 18-22 Şubat tarihleri arasında yarıştığı yarışmada kimin birinci olduğu, Onur Büyüktopçu tarafından ilan edildi. İşte, Yemekteyiz'de beş günün sonunda alınan puanlara göre birinci olan isim...

Haftanın birincisi Mehtap Hanım oldu ve 10 bin liralık ödülü kazandı. Haftanın ikincisi Recep Bey, üçüncüsü ise Gülizar Hanım oldu. Yemekteyiz'de haftanın beşincisi ise 16 puanla Ayten Hanım oldu.

HAKAN KAYA

Best Of’un ilk yarışmacısı olan Hakan Kaya, bilgisayar mühendisi. 47 yaşında, iki çocuk babası. Yarışmaya ilk katıldığında haftanın 2.si olmuştu.

Menüsü
Çorba: Tavuk Suyu Çorba
Ara Sıcak: Gıllor
Salata: Mevsim Salata
Ana Yemek: Kağıt Kebabı
Pilav: Şehriyeli Pirinç Pilavı
Tatlı: Padişah Sarması

GÜLÜZAR AYAN

Haberin Devamı

Kendisini tam bir enerji küpü olarak tanımayan Gülüzar Ayan, 32 yaşında. Aslen Sivaslı ve satış pazarlama uzmanı olan Gülüzar Ayan, ilk yarışmasında birincilik elde etmişti anca Fatma Hanım'la ödülü paylaşmıştı.

Menüsü
Çorba: Aşçıbaşı Çorbası
Ara Sıcak: Ispanaklı Tavuk Sarma
Salata: Çoban Salatası
Ana Yemek: Patlıcanlı Beyti Kebabı
Pilav: Sebzeli Bulgur Pilavı
Tatlı: Çikolatalı Ekmek Tatlısı

RECEP UÇAR

Hakan Kaya, Gülizar Ayan, Ayten Uludoğan ve Mehtap Koca’nın evlerine konuk olarak giden Recep Uçar, 3’ncü gün yarıştı. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı, görsel düzenleme uzmanı olarak çalışıyor. 32 yaşındaki Recep Uçar, ilk Yemekteyiz yarışmasında haftanın ikincisi olmuştu.

Menüsü
Çorba: Brokoli Çorbası
Ara Sıcak: Yaprak Sarması
Salata: Mevsim Salatası
Ana Yemek: Sebzeli Et Sote
Pilav: Pirinç Pilavı
Tatlı: Meyveli Ekmek Tatlısı

AYTEN ULUDOĞAN

Final gününden bir gün önce yarışan Ayten Uludoğan, 45 yaşında. 25 yıllık evli ve iki çocuk annesi olan Ayten Uludoğan, ilk yarışında istediği sonucu alamamıştı.

Menüsü
Çorba: Topçata Çorbası
Ara Sıcak: Unlu Çıtır Börek
Salata: Mevsim Salatası
Ana Yemek: Patlıcan Yatağında Biftek
Pilav: Bulgur Pilavı
Tatlı: Şekerpare

MEHTAP KOCA

Final günü yarışmacısı Mehtap Koca, 38 yaşında ve Artvinli. 2 çocuk annesi olan yarışmacı, bir şirkette yöneticilik yapıyor.

BAKMADAN GEÇME!