Yedi Bela Hüsnü nerede çekildi? İşte Yedi Bela Hüsnü oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Yedi Bela Hüsnü nerede çekildi İşte Yedi Bela Hüsnü oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2021 14:56

Yedi Bela Hüsnü bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kemal Sunal’ın unutulmaz filmlerinden biri olan Yedi Bela Hüsnü’nün oyuncuları ve filmin nerede çekildiği merak konusu haline geldi. İşte Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları ve konusu

Haberin Devamı

Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları ve çekim yerleri merak ediliyor. Natuk Baytan'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve birbirinden değerli isimlerin kadrosunda yer aldığı filmde Kemal Sunal Hüsnü karakterine hayat veriyor.

YEDİ BELA HÜSNÜ OYUNCULARI

Filmin oyuncuları arasında Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ, Ali Şen, Atilla Ergün, Nermin Denizci, Belkıs Dilligil gibi isimler bulunuyor.

YEDİ BELA HÜSNÜ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yedi Bela Hüsnü filminin çekimleri İstanbul’un Levent semtinde gerçekleştirildi.

YEDİ BELA HÜSNÜ KONUSU

Yedi Bela Hüsnü, sevdiği kızın kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Hüsnü, kalbini mahallenin güzel kızı Hüsniye’ye kaptırır. Ama ne yazık ki hisleri karşılıklı değildir. Genç kızın kalbini kazanmaya çalışan Hüsnü, arkadaşı Cemal’den kendisine yardım etmesini ister. Hüsnü, Cemal’in verdiği taktikleri harfiyen yerine getirse de sonuçta değişen bir şey olmaz. Bu sırada Hüsniye’nin yaşadığı mahallenin tapuları, türlü oyunlarla Malik adındaki bir adama geçmiştir. Malik, mahallede yaşayanlardan kısa sürede evlerini boşaltmalarını isteyince insanlar ne yapacaklarını şaşırır. Herkes yaşananlara karşı çıkabilecek bir babayiğidin çıkmasını beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!