Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi? Yaşamak Güzel Şey filmi konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi Yaşamak Güzel Şey filmi konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2022 12:37

"Mandıra Filozofu" filmleriyle tanınan başarılı oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Yaşamak Güzel Şey" filmi televizyon ekranlarına geliyor. 2017 yılında vizyona giren YAşamak Güzel Şey filmi konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler merak ediliyor. Komedi ve dram türündeki film, hayat şartlarına boyun eğen pısırık bir adamın, başına gelen talihsiz bir olayla hayatın güzelliklerini keşfetmesini konu alıyor. Peki, Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi? İşte, Yaşamak Güzel Şey filmi konusu ve oyuncuları...

Haberin Devamı

Sonbaharın güzelliklerini yansıttığı eşsiz manzara sahneleri, konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken YAşamak Güzel Şey filmi izleyicisiyle buluşuyor. Müfit Can Saçıntı'nın yazıp yönettiği filmde birbirinden değerli isimler yer alıyor. Peki, Yaşamak Güzel Şey filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte Yaşamak Güzel Şey oyuncuları ve film hakkında bilgiler...

YAŞAMAK GÜZEL ŞEY FİLMİ KONUSU NEDİR?

Müfit’in acı bir gerçeği öğrenmesi sonucu sıra dışı bir kahramana dönüşmesini konu alan Film “Yaşamak Güzel Şey” Kanal D’de ekrana geliyor. Etrafındaki herkesten sürekli azar işiten, kimsenin ciddiye almadığı Müfit, yaşadığı şanssız bir olayın ardından içinde bulunduğu hayatı ve dayatılan sistemi sorgulayınca, hayatta göremediği birçok güzelliği keşfetmeye, yaşamdan tat almaya başlar.

Haberin Devamı

YAŞAMAK GÜZEL ŞEY FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sonbaharın eşsiz görüntülerinin hakim olduğu Yaşamak Güzel Şey filminin çekimleri İstanbul'da Atatürk Arboretumu'nda (Ağaç Müzesi) gerçekleştirildi.

YAŞAMAK GÜZEL ŞEY FİLMİ OYUNCULARI

Müfit Can Saçıntı'nın yazıp yönettiği Yaşamak Güzel Şey Filmi oyuncuları arasında Müfit Can Saçıntı, Yasemin Conka, Zihni Göktay, Günay Karacaoğlu, Reha Özcan gibi isimler bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!