Yasak Elma 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yasak Elma son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yasak Elma son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2020 03:35

Yasak Elma 76. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından ekranlara geldi. Yeni sezonu ile 7 Eylül pazartesi akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Yasak Elma'nın son bölümüne Halit'in Yıldız'a yaptığı evlilik teklifi damga vurdu. Son bölümün ardından Şahika ve Ender çekişmesinin ekranlara yansıdığı Yasak Elma yeni bölüm fragmanında Halit'in Kerim'le ilgili gerçeği öğrenmesi dikkat çekti. İşte, Yasak Elma 76. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Haberin Devamı

Her hafta pazartesi günü ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yeni sezonu izleyici karşısına çıktı. FOX TV'de ekranlara gelen Yasak Elma'nın 75. son bölümünde Halit'in yeniden güç kazanması ve Argun ailesinin eski düzenlerine dönmesi anlatıldı. Son bölümün ardından gözler Yasak Elma yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Yasak Elma 76. bölüm fragmanı.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yasak Elma'nın 14 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, Yasak Elma 76. bölüm fragmanından görüntüler;

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halit’in eski gücünü kazanması herkes tarafından sevinçle karşılanmış ve Argun ailesi eski düzenlerine dönmüştür. Halit’in amacı zor günlerinde ona çok destek olmuş olan Yıldız’ı geri kazanmak ve onunla yeniden evlenmektir. Ancak Yıldız’ın aklı Kerim yüzünden karışıktır ve ne yapacağını bilemez. Kısa zaman içinde doğru kararı vermesi gerekmektedir.

BAKMADAN GEÇME!