Yasak Elma 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma'nın son bölümünde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yasak Elmanın son bölümünde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2019 10:44

Yasak Elma dizisi dün gece 50. bölümüyle ekranlardaydı. Son bölümde yaşanan heyecan dolu olayların ardından, gelecek hafta pazartesi akşamı yayınlanacak 51 bölümün fragmanı, diziseverler tarafından merak ediliyor. Öte yandan dün geceki 50. bölümde neler olduğu da dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki, Yasak Elma 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma'nın son bölümünde neler oldu?

Haberin Devamı

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece gibi oyuncuların paylaştığı Yasak Elma, dün akşam yeni bölümüyle yayınlandı. Yasak Elma'nın ekranlara gelen son bölümünün ardından, gelecek hafta yayınlanacak olan 51. bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Yasak Elma 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, dizinin son bölümünde yaşananlar ve yeni bölümde dair bilgiler...

Dizinin 51. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz. 

50. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Yasak Elma, 50. bölümü ile bu hafta izleyici ile buluşacak. Yasak Elma'nın yeni bölümünde, Yıldız ve Ender artık bir takım da olsalar, Şahika gibi bir güçle baş etmeleri zordur. Şahika’nın ise artık alt etmesi gereken iki düşmanı vardır. Bunun için elinden geleni ardına koymayacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!