Yasak Elma 5. bölüm fragmanında Yıldız büyük baskı görüyor

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma 5. bölüm fragmanında Yıldız büyük baskı görüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2018 12:12

Yasak Elma son bölüm sonrası 5. bölüm fragmanında Yıldız Yılmaz'ın durumu sıkıntılı bir hal almaya devam ediyor. Ender'in dur durak bilmeden devam eden saldırıları, Yıldız'ı giderek köşeye sıkıştırmaya başlamıştır. Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanında Halit'e çıkışan Ender'in aklında farklı planlar dönmektedir. İşte, Yasak Elma 5. bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm 4. fragmanı yayınlandı. Ekran macerasında dört haftayı geride bırakan Yasak Elma’nın 5. bölümüne dair yeni ipuçları veren fragmana Yıldız'ın üzerine yıkılmaya çalışılan hırsızlık suçlaması damga vurdu. Yaşadıklarından sonra zor anlar yaşayan Yıldız, Ender'in sıkıştırmalarıyla birlikte işin içinden çıkamaz hale gelmiştir. İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı ve kısa bir özet!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender sahip olduğu her şeyi kaybetmesinin ardından iyice hırçınlaşmıştır. Kendi düştüğü durumu eski dostlarından gizlemeye çalışırken tüm kapılar bir bir yüzüne kapanır. Yıldız eski iş yerine geri döner ama orası artık onun için güvenli değildir. Zeynep ise Alihan’dan kaçmaya çalıştıkça onu daha çok düşündüğünü ve onu içinde büyüttüğünü anlar. Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Ender, Yıldız’ı hafife almanın cezasını ağır ödedi. Kardeşi Caner’le düşüşünü kimseye göstermemek için çabaladı. Yıldız, Halit’le ilgili riskli bir karar verdi. Zeynep ve Alihan’ın yaşadığı gerginlikler onları daha da yakınlaştırdı.

Haberin Devamı

DİZİNİN GENEL KONUSU

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

 

BAKMADAN GEÇME!