Yasak Elma dizisinin son bölümü heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma dizisinin son bölümü heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 12:08

Yasak Elma dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ender, Yıldız’ı hafife almanın cezasını ağır bir şekilde ödedi. Ayrıca, Zeynep ve Alihan’ın yaşadığı gerginlikler onları daha da yakınlaştırdı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Konusundaki entrikalarla dikkatleri üzerine çeken Yasak Elma dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilere şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Ender, Yıldız’ı hafife almanın cezasını ağır ödedi. Bunun yanında Zeynep ve Alihan’ın yaşadığı gerginlikler onları daha da yakınlaştırdı. Peki, Yasak Elma dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevval Sam ve Talat Bulut gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Yasak Elma, pazartesi akşamı heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Bölümün bitmesinin hemen ardından ise, diziseverleri çok bekletmeden yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, yayın hayatına geçtiğimiz günlerde başlayan Yasak Elma'nın merakla beklenen 4. bölüm fragmanı... 

Haberin Devamı

YASAK ELMA 3. BÖLÜM FRAGMANLARI

Yasak Elma dizisinin 3.  yeni bölümüne ait fragmanlar izleyicilerle paylaşıldı. Yayınlanan ilk fragmanda, Ender ve Halit arasındaki diyalog merak uyandırırken; 2. fragmanda Alihan - Zeynep ikilisinin romantik anları dikkat çekti. Kurduğu oyuna kendisi düşen Ender, duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Halit artık gerçeklere öğrenmiştir ve onu hiç düşünmeden kapı dışarı eder. Yıldız, amacına ulaştığını düşünse de büyük bir düşman edinmiştir. Mahallesine geri gönderilen Ender, her şeye yeniden başlayacak ve kendisini bu duruma düşürenlerden intikamını alacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız baş koyduğu yolda ilerlemekte kararlıdır. Bunun için ilk hedefi Ender’dir. Ender’in özel hayatının detaylarını öğrenmek için elinden geleni yapar. Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de başına gelen talihsiz kaza ikiliyi bir araya getirir.

YASAK ELMA DİZİSİNİN GENEL KONUSU

 Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir.

Haberin Devamı

Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

BAKMADAN GEÇME!