Yasak Elma dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2018 18:30

Yasak Elma dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Ender'in eve taşınmasının Yıldız'ı sinirlendirdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna ve Eda Ece gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde, eve taşınan Ender'den rahatsız olan Yıldız'ın tavırları dikkat çekti. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

BU HAFTA NELER YAŞANDI?

 Elma'nın bu hafta ekranlara gelen 11. bölümünde, Ender’in eve gelmesi bütün dengeleri değiştirir. Erim’in mutluluğu için sessiz kalan Halit Ender’in elini güçlendirirken,Yıldız çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalır.

Öte yandan Zeynep ise şirket içi aldığı bir kararla Alihan’ı beklemediği yerden vurur. Alihan, Cem ve Zeynep yakınlaşmasından çok rahatsızdır. Bu durum onun çocukluğunda yaşadığı büyük travmayı yeniden hatırlamasına neden olur.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!